Neler Yeni

VOK-PRO WIN iyi midir ?

Fiyatına göre iyi, amd ekran kartı kullanmadım ama çok sorun yaşayan var 6600 özelinde biraz araştırma yapıp alabilirsin. Her oyunu açar :)

enes542

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes imre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatına göre iyi, amd ekran kartı kullanmadım ama çok sorun yaşayan var 6600 özelinde biraz araştırma yapıp alabilirsin. Her oyunu açar :)
Fiyatına göre iyi ama kasaya güvenemedim rampage sonuçta

Fiyatına göre iyi ama kasaya güvenemedim rampage sonuçta
Ben de rampage kullanıyorum şu anlık bir sıkıntı yok. Da-c2 sistemini aldım Abdullah rampage koyduysa sıkıntı olacağıbı sanmıyorum fp onun dışında ürünler iyi. En azından gamebooster değil, şimdilik al kullan 80+ psu var kasa mesh. İleride iyi bir model alırsın ama bu fiyata baktığın pc lerde bu kasa veya daha berbatı kaçınılmaz.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Volkan
1500 lira ekleyip 6650xt li olana bakabilirsin , Helen power olarak geçiyor

enes542

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
enes imre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha fazla ekleyemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı fiyata

bu sistem var hangisi daha mantıklı olur
arc 750 henüz çok yeni, sıkıntıyla karşılaşman yüksek ihtimal, ama performansı gayet güzel. Fsp güç kaynağı 550w 80p iyi görünüyor ama coil whine yapıyor diyenler var. Kronik bir sıkıntısı olabilir. İlla rampage allaha yakın bana uzak olsun diyorsan arc lı sistemi al xd

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan sonsuz
arc 750 henüz çok yeni, sıkıntıyla karşılaşman yüksek ihtimal, ama performansı gayet güzel. Fsp güç kaynağı 550w 80p iyi görünüyor ama coil whine yapıyor diyenler var. Kronik bir sıkıntısı olabilir. İlla rampage allaha yakın bana uzak olsun diyorsan arc lı sistemi al xd
Hocam rampageyi çok fazla kötüledikleri için ön yargılı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,396
Üyeler
168,622
Son üye
coupe82
Top Bottom