VOK-PRO WIN iyi midir ?

Fiyatına göre iyi, amd ekran kartı kullanmadım ama çok sorun yaşayan var 6600 özelinde biraz araştırma yapıp alabilirsin. Her oyunu açar (:

Fiyatına göre iyi ama kasaya güvenemedim rampage sonuçta
Ben de rampage kullanıyorum şu anlık bir sıkıntı yok. Da-c2 sistemini aldım Abdullah rampage koyduysa sıkıntı olacağıbı sanmıyorum fp onun dışında ürünler iyi. En azından gamebooster değil, şimdilik al kullan 80+ psu var kasa mesh. İleride iyi bir model alırsın ama bu fiyata baktığın pc lerde bu kasa veya daha berbatı kaçınılmaz.

1500 lira ekleyip 6650xt li olana bakabilirsin , Helen power olarak geçiyor

daha fazla ekleyemiyorum
Post automatically merged:

aynı fiyata

bu sistem var hangisi daha mantıklı olur
arc 750 henüz çok yeni, sıkıntıyla karşılaşman yüksek ihtimal, ama performansı gayet güzel. Fsp güç kaynağı 550w 80p iyi görünüyor ama coil whine yapıyor diyenler var. Kronik bir sıkıntısı olabilir. İlla rampage allaha yakın bana uzak olsun diyorsan arc lı sistemi al xd

arc 750 henüz çok yeni, sıkıntıyla karşılaşman yüksek ihtimal, ama performansı gayet güzel. Fsp güç kaynağı 550w 80p iyi görünüyor ama coil whine yapıyor diyenler var. Kronik bir sıkıntısı olabilir. İlla rampage allaha yakın bana uzak olsun diyorsan arc lı sistemi al xd
Hocam rampageyi çok fazla kötüledikleri için ön yargılı galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri