Neler Yeni

Vok Si̇stemi̇ Mantikli Mi ?

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
kasayı değiştirme içinde 650w psu var zaten değiştirmene izin vereceklerini sanmıyorum elinde o işlemci kalmıştır eritmeye çalışıyorlar
Orada daha kampanyalı kasalar varsa başka ürünleride incelicem işlemci içime kurt düşürdü

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
Orada daha kampanyalı kasalar varsa başka ürünleride incelicem işlemci içime kurt düşürdü
pek sanmıyorum bir şey değiştrime izninin olacağını umarım değişirler 50 stok olcakmış zaten erken gidin derim

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
pek sanmıyorum bir şey değiştrime izninin olacağını umarım değişirler 50 stok olcakmış zaten erken gidin derim
Reis sen anlıyorsun bana birde monitör söylede yarın ikisini alıyım

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Cefika
Ben alıcam, bu fiyata çok iyi. Aynı kasayı kullanıyorum şuanda içerisine extradan 3 tane fan alınca miss gibi çalışıyor valla. İşlemciyi de ileride satıp 11400f yaparsınız. Bu fiyata gayet iyi.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sistem gayet yeterli ama şöyle bütçen varsa tabii ki daha iyileri var bütçe ile ilgili tamamen bu durum

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Ben alıcam, bu fiyata çok iyi. Aynı kasayı kullanıyorum şuanda içerisine extradan 3 tane fan alınca miss gibi çalışıyor valla. İşlemciyi de ileride satıp 11400f yaparsınız. Bu fiyata gayet iyi.
Reis fan alıp nasıl takıyım ben teknoloji cahiliyim pc yi aldıktan sonra nasıl windows kurucam kara kara düşünüyorum

reis şöyle bak bence piyasaya 2.el alınmaz bence bu piyasada şuan sıfır sistemde bundan daha iyi f/p var mı araştır bi tek modart çıkarıcak abdullah beyde çıkarcanı sanmam çıkarsada son sistemler bence hiç f p deil o yüzden aklına yatanı al

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Cefika
Reis fan alıp nasıl takıyım ben teknoloji cahiliyim pc yi aldıktan sonra nasıl windows kurucam kara kara düşünüyorum
PC kurulum hizmeti veriyorlar. +bir bilgisayarcıya götüsen +50tlye falan takar.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
Top Bottom