Vok Si̇stemi̇ Mantikli Mi ?

kasayı değiştirme içinde 650w psu var zaten değiştirmene izin vereceklerini sanmıyorum elinde o işlemci kalmıştır eritmeye çalışıyorlar
Orada daha kampanyalı kasalar varsa başka ürünleride incelicem işlemci içime kurt düşürdü

Orada daha kampanyalı kasalar varsa başka ürünleride incelicem işlemci içime kurt düşürdü
pek sanmıyorum bir şey değiştrime izninin olacağını umarım değişirler 50 stok olcakmış zaten erken gidin derim

Yarın akşam modartda sistem çıkaracak daha iyisi gelirmi acaba

Ben alıcam, bu fiyata çok iyi. Aynı kasayı kullanıyorum şuanda içerisine extradan 3 tane fan alınca miss gibi çalışıyor valla. İşlemciyi de ileride satıp 11400f yaparsınız. Bu fiyata gayet iyi.

Sistem gayet yeterli ama şöyle bütçen varsa tabii ki daha iyileri var bütçe ile ilgili tamamen bu durum

Ben alıcam, bu fiyata çok iyi. Aynı kasayı kullanıyorum şuanda içerisine extradan 3 tane fan alınca miss gibi çalışıyor valla. İşlemciyi de ileride satıp 11400f yaparsınız. Bu fiyata gayet iyi.
Reis fan alıp nasıl takıyım ben teknoloji cahiliyim pc yi aldıktan sonra nasıl windows kurucam kara kara düşünüyorum

reis şöyle bak bence piyasaya 2.el alınmaz bence bu piyasada şuan sıfır sistemde bundan daha iyi f/p var mı araştır bi tek modart çıkarıcak abdullah beyde çıkarcanı sanmam çıkarsada son sistemler bence hiç f p deil o yüzden aklına yatanı al

Reis fan alıp nasıl takıyım ben teknoloji cahiliyim pc yi aldıktan sonra nasıl windows kurucam kara kara düşünüyorum
PC kurulum hizmeti veriyorlar. +bir bilgisayarcıya götüsen +50tlye falan takar.

Geri