Bende üstüne 4060a çökerim.Al sata bi düşünmedim değil
Bende üstüne 4060a çökerim.Al sata bi düşünmedim değil
600 wattı iyi güzel veriyor da yüksek akım ıvır zıvır korumları yok galibaPsu su sorun çıkarır mı aklımdaki tek soru o
Ram 16gb tek olan xpg al 224tl gibi fark ediyor ilerde 16gb daha eklersinalayim mi
DRAGOS MARKA TURBOX ZATEN HANGİ FİRMADAN ALDIKLARI BELLİ DEĞİL O YÜZDEN DEDİM.. ERGENLER İÇİN CAM VE RGB İLE BOYANMIŞ. KASA KONUSUNDA ŞÜPHELERİM VAR DİĞERLERİ TOLERE EDİLEBİLİR.Psu su sorun çıkarır mı aklımdaki tek soru o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
600 wattı iyi güzel veriyor da yüksek akım ıvır zıvır korumları yok galiba
bu sisteme 32gb ram e gerek var mı. 8x2 ,16x1 e göre daha iyi diye biliyorum ayrıcaRam 16gb tek olan xpg al 224tl gibi fark ediyor ilerde 16gb daha eklersin
İlerde oyunlar da ram sıkıntısı çektiğiniz de anlarsınızbu sisteme 32gb ram e gerek var mı. 8x2 ,16x1 e göre daha iyi diye biliyorum ayrıca
2,5 k kaldi hocam sogutucu mu alayim
Hocam en olmadı ilerde yeni kasa alirimDRAGOS MARKA TURBOX ZATEN HANGİ FİRMADAN ALDIKLARI BELLİ DEĞİL O YÜZDEN DEDİM.. ERGENLER İÇİN CAM VE RGB İLE BOYANMIŞ. KASA KONUSUNDA ŞÜPHELERİM VAR DİĞERLERİ TOLERE EDİLEBİLİR.
Diğer kasa idare etmez mi hocam
VAR OLAN KASAYI SIFIRDAN SAT BUNUN ÜZERİNE KUR SİSTEMİ. O KASA ALINMAZ.
FSP GÜÇ KAYNAĞI VE + 650W SEN BİLİRSİN. SİMDİDEN AL BENCE.Hocam en olmadı ilerde yeni kasa alirim
Hocam sıcaklık konusunda windforce cam kasa sıkıntı demişsiniz de 6 fanlı diyor kurtarmaz mı acabaDRAGOS MARKA TURBOX ZATEN HANGİ FİRMADAN ALDIKLARI BELLİ DEĞİL O YÜZDEN DEDİM.. ERGENLER İÇİN CAM VE RGB İLE BOYANMIŞ. KASA KONUSUNDA ŞÜPHELERİM VAR DİĞERLERİ TOLERE EDİLEBİLİR.