Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥VOK Sistem r5 5600 RTX4060 18.5k 🔥🔥🔥

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Burak Taşdemir

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Burak Taşdemir
Hocam sıcaklık konusunda windforce cam kasa sıkıntı demişsiniz de 6 fanlı diyor kurtarmaz mı acaba
SİRKÜLASYON OLMADIKTAN SONRA 10 TANE FAN KOYSAN NE YAZAR SICAK HAVAYI BİRBİRİNE ÜFLER. KASADA ÖNDEN VE ARKA TARAFTAN HAVA ÇIKIŞLARI OLMASI GEREKİR KESİNLİKLE.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
SİRKÜLASYON OLMADIKTAN SONRA 10 TANE FAN KOYSAN NE YAZAR SICAK HAVAYI BİRBİRİNE ÜFLER. KASADA ÖNDEN VE ARKA TARAFTAN HAVA ÇIKIŞLARI OLMASI GEREKİR KESİNLİKLE.
Kasayida alıyorum

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Burak Taşdemir
Peki bileşenleri nasıl aktaririm.
alırken montajlı seçtiysen ekran kartı takılı olmadan gelir zaten o cepte. Diğer bileşenleri internetteki videolardan demonte edilişini görebilirsin. Montaj istemiyorum seçeneğini seçtiysen zaten baştan sen toplayacaksın sıkıntı yok.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
alırken montajlı seçtiysen ekran kartı takılı olmadan gelir zaten o cepte. Diğer bileşenleri internetteki videolardan demonte edilişini görebilirsin. Montaj istemiyorum seçeneğini seçtiysen zaten baştan sen toplayacaksın sıkıntı yok.
Tamamdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diğer kasayida bı köşeye atarım ileride satarim

Batur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Muhammet Batur
Yüksek fps beklentiniz yoksa 1080p oyunlarda gayet memnun eder bence. Elden çıkarmak istediğinizde de rahatlıkla satabilirsiniz bence. 4000 mhz ram seçtim daha hoş geldi ssd yeterli sadece belirli oyun oynayanlar için. Kasa içinse arada gittiğim internet kafede aynı kasa var görüntüsü hoş ve güzel.

Arthur_Morgan

80+ Bronze
Yüksek fps beklentiniz yoksa 1080p oyunlarda gayet memnun eder bence. Elden çıkarmak istediğinizde de rahatlıkla satabilirsiniz bence. 4000 mhz ram seçtim daha hoş geldi ssd yeterli sadece belirli oyun oynayanlar için. Kasa içinse arada gittiğim internet kafede aynı kasa var görüntüsü hoş ve güzel.
ben genede yeni kasa aldim hocam ssd 1tb yaptim gamin gen den de monitoru aldim diger kasayida satarim muhtemeln

Top Bottom