Arthur_Morgan
80+ Bronze
Güç kaynağı onerirmisinizFSP GÜÇ KAYNAĞI VE + 650W SEN BİLİRSİN. SİMDİDEN AL BENCE.
Güç kaynağı onerirmisinizFSP GÜÇ KAYNAĞI VE + 650W SEN BİLİRSİN. SİMDİDEN AL BENCE.
KASA İLE BİRLİKTE BUNDAN DAHA UCUZA BULAMAZSIN. VAR OLAN KASAYI SIFIRDAN SATARSIN. BU KASA E-ATX BÜYÜK BİR KASA HER TÜRLÜ GELECEK İÇİN DE İŞİNİ GÖRÜR. FERAH BİR KASA.Güç kaynağı onerirmisiniz
bu linkteki kasanın psu suna da kötü diyorlar , anladığım kadarıyla dahili psu olduğunda kaliteli olmuyor
VAR OLAN KASAYI SIFIRDAN SAT BUNUN ÜZERİNE KUR SİSTEMİ. O KASA ALINMAZ.
SİRKÜLASYON OLMADIKTAN SONRA 10 TANE FAN KOYSAN NE YAZAR SICAK HAVAYI BİRBİRİNE ÜFLER. KASADA ÖNDEN VE ARKA TARAFTAN HAVA ÇIKIŞLARI OLMASI GEREKİR KESİNLİKLE.Hocam sıcaklık konusunda windforce cam kasa sıkıntı demişsiniz de 6 fanlı diyor kurtarmaz mı acaba
Kasayida alıyorumSİRKÜLASYON OLMADIKTAN SONRA 10 TANE FAN KOYSAN NE YAZAR SICAK HAVAYI BİRBİRİNE ÜFLER. KASADA ÖNDEN VE ARKA TARAFTAN HAVA ÇIKIŞLARI OLMASI GEREKİR KESİNLİKLE.
Doğru tercih. E ATX kasa bana göre geniş ferah daha iyidir uzun süre götürür.Kasayida alıyorum
Peki bileşenleri nasıl aktaririmDoğru tercih.
Kasayida alıyorum
alırken montajlı seçtiysen ekran kartı takılı olmadan gelir zaten o cepte. Diğer bileşenleri internetteki videolardan demonte edilişini görebilirsin. Montaj istemiyorum seçeneğini seçtiysen zaten baştan sen toplayacaksın sıkıntı yok.Peki bileşenleri nasıl aktaririm.
Tamamdıralırken montajlı seçtiysen ekran kartı takılı olmadan gelir zaten o cepte. Diğer bileşenleri internetteki videolardan demonte edilişini görebilirsin. Montaj istemiyorum seçeneğini seçtiysen zaten baştan sen toplayacaksın sıkıntı yok.
ben genede yeni kasa aldim hocam ssd 1tb yaptim gamin gen den de monitoru aldim diger kasayida satarim muhtemelnYüksek fps beklentiniz yoksa 1080p oyunlarda gayet memnun eder bence. Elden çıkarmak istediğinizde de rahatlıkla satabilirsiniz bence. 4000 mhz ram seçtim daha hoş geldi ssd yeterli sadece belirli oyun oynayanlar için. Kasa içinse arada gittiğim internet kafede aynı kasa var görüntüsü hoş ve güzel.