Neler Yeni

VOK Yeni Pc çıkarıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Teoman
Arkadaşlar kartımda limit var o yüzden havale ile almak istiyorum itopya'da havale sistemi var mı çünkü ödeme sekmesinde öyle bir seçenek göremedim yardımcı olur musunuz?

Evet güncel bir bilgisi olan var mı? Birkaç gün geçti artık, bugün gelmesi gerekir diye umuyorum.

Gelmediği her gün kur artışından etkilenecek. Modart'ın sisteme güvenip ekran kartı almadım, o da son dakikada ertelenecek deyip bütün planımı bozdu. Kasa masada, içi boş duruyor öylece :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Evet güncel bir bilgisi olan var mı? Birkaç gün geçti artık, bugün gelmesi gerekir diye umuyorum.

Gelmediği her gün kur artışından etkilenecek. Modart'ın sisteme güvenip ekran kartı almadım, o da son dakikada ertelenecek deyip bütün planımı bozdu.
Vallahi çok sinirimi bozdu. Rtx3060 satın almadım onlarda oldu 9000tl

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,452
İsim
Diyarhan
Baktılar dolar 12 liraya geliyor (geçti), işlerine gelmedi tabi.
Biraz beklerler, insanlar yeni kurlara alışınca bu kurda ancak bu kadar olur diye satışa çıkarırlar...
Bu sabah pc parasıyla dolar aldım 11.70 den şu anda 500tl kazancım oldu. 500tl daha kazanırsam pc için fark olmaz benim için

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
YOUTUBE TOPLULUK KISMINDA BU AY OLMAUACAĞINI DUYURDU ARALIKTA OLACAKMIŞ İTOPYA İLE ARKADAŞLAR BİLGİNİZE

Top Bottom