Havale uzun sürebilir alamayabilirsin sistemiArkadaşlar kartımda limit var o yüzden havale ile almak istiyorum itopya'da havale sistemi var mı çünkü ödeme sekmesinde öyle bir seçenek göremedim yardımcı olur musunuz?
Hocam havale seçeneğini de göremedim yanlış yere mi bakıyorum acaba ödeme sekmesinde çıkmıyor.Havale uzun sürebilir alamayabilirsin sistemi
Yok sanırım ben de göremedimHocam havale seçeneğini de göremedim yanlış yere mi bakıyorum acaba ödeme sekmesinde çıkmıyor.
İtopyanın sık sorulanlar kısmına bak cevabı bulacağına eminimHocam havale seçeneğini de göremedim yanlış yere mi bakıyorum acaba ödeme sekmesinde çıkmıyor.
Vallahi çok sinirimi bozdu. Rtx3060 satın almadım onlarda oldu 9000tlEvet güncel bir bilgisi olan var mı? Birkaç gün geçti artık, bugün gelmesi gerekir diye umuyorum.
Gelmediği her gün kur artışından etkilenecek. Modart'ın sisteme güvenip ekran kartı almadım, o da son dakikada ertelenecek deyip bütün planımı bozdu.
Baktılar dolar 12 liraya geliyor (geçti), işlerine gelmedi tabi.Vallahi çok sinirimi bozdu. Rtx3060 satın almadım onlarda oldu 9000tl
Bu sabah pc parasıyla dolar aldım 11.70 den şu anda 500tl kazancım oldu. 500tl daha kazanırsam pc için fark olmaz benim içinBaktılar dolar 12 liraya geliyor (geçti), işlerine gelmedi tabi.
Biraz beklerler, insanlar yeni kurlara alışınca bu kurda ancak bu kadar olur diye satışa çıkarırlar...
Keşke zamları kur oranıyla aynı yansıtsalar,benim genel olarak gördüğüm kur artışından çok daha fazla zam yapıyorlar.Bu sabah pc parasıyla dolar aldım 11.70 den şu anda 500tl kazancım oldu. 500tl daha kazanırsam pc için fark olmaz benim için