Neler Yeni

VOK Yeni Pc çıkarıyor

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,742
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bana özelden cevap verdi orta-üst seviye olacakmış rtx3060 olma ihtimali var 2060 veya rx6600'de olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama tam cevabı "orta-üst diyebiliriz" oldu büyük ihtimalle rx6600
Vok un instagram sayfasi nedir acaba? V.erkut var ama o sanki kişisel hesabı kitli gibi

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Vok un instagram sayfasi nedir acaba? V.erkut var ama o sanki kişisel hesabı kitli gibi
V.erkut ile konuştum kilitli olsa bile alıyor ve sistem çıkacağını o hesabından duyurdu

ByKayseriLi

80+ Bronze

Genel olarak söylüyorum. VOK'da öyle. Sadece oyun ve bilgisayar konusunda arka planda farklı bir video oynarken konuşup duruyordu sonradan sistem işine girdi sevmiyorum öyle ben herkes bildiği işi yapsın yani. Mesela youtube de olsun twitch'de olsun oyun yayınları yapan oyun videoları çeken zerre bilgisi olmayan adamlar bile abuk subuk sistemlere kendi isimlerini vererek reklam yapmaya başladı.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Genel olarak söylüyorum. VOK'da öyle. Sadece oyun ve bilgisayar konusunda arka planda farklı bir video oynarken konuşup duruyordu sonradan sistem işine girdi sevmiyorum öyle ben herkes bildiği işi yapsın yani. Mesela youtube de olsun twitch'de olsun oyun yayınları yapan oyun videoları çeken zerre bilgisi olmayan adamlar bile abuk subuk sistemlere kendi isimlerini vererek reklam yapmaya başladı.
Piyasada gördüğüm en saçma cringe kişi vorispie isimli youtube kanalı. Piyasanın ya aynısına yada üstüne fiyatla sistem çıkartıp RAKİPSİZZZZ İMKANSIZZZZ İNANILMAZ FİYATLI şeklinde başlıklar atarak beni cinnet geçirtiyor :D Çıkardığı sistemler vasat. Bir inceleyin anlarsınız :D

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,325
İsim
Diyarhan
Top Bottom