sfky9842
80+ Silver
Dahası
gerek yok o farka biraz ekleyip aynı rami 2x yapınSizce 580tl fark verip gskil marka cl 36 rame geçmeye gerek var mi
gerek yok o farka biraz ekleyip aynı rami 2x yapınSizce 580tl fark verip gskil marka cl 36 rame geçmeye gerek var mi
PSU yüzünden fiyat çok yükseliyor, değişince. PF550 bitmiş sanırım.Bu fiyat değil. 2K daha pahalı
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / 4060 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB SİSTEM TAVSİYESİ Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ama 2K farka kesinlikle daha mantıklı
Ben ozellestirme yapmadan sipariş ettim de bazı arkadaşlar rami değiştirmemi söyledi kararsız kaldim ben de o yüzden sormak istedimgerek yok o farka biraz ekleyip aynı rami 2x yapın
stok olarak alabilirsiniz. arkadaşım 6 aydır powerboost psu kullanıyor daha patlamadıAlmaya niyetliyim PSU sıkıntı çıkarır mı? Ayriyetten PSU almam gerekir mi? RAM yeterli mi? Yoksa kingston mu yapmalıyım?
Dediğin özelleştirmeyi göremedim fakat gerek yok gibi. Çift kanal ram yapmaya da çalışmayın. 16 gb şu an yeterli.Sizce 580tl fark verip gskil marka cl 36 rame geçmeye gerek var mi
Şöyle yapabilirsin; sistemi demonte istersin. Bu sisteme yetecek daha kaliteli en kötü bronz sertifika 400-500 watt Psu'yu kendin satın alıp sisteme monte edersin. Mesela şu an Akakçeden baktım en uygun görünen f/p psular şunlar olabilir;Çok kafamı kurcalayan bir sistem yahu. Fiyat şahane. DDR5 olması muazzam. İşlemci ve Ekran Kartı aynı şekilde güzel. SSD 1TB evet. Ama PSU... PSU çok kurcaladı aklımı. ASUS seçsek 3 bin lira küsür fiyat artıyor. Bilemedim yani. Ellerim sepete ekle butonunda, gözlerim de PowerBoostun kötü yorumlarında.