Hocam orta segment 3060ti'yı içerir mi ona göre beklicem yoksa 17.5'a 5600 3060ti'lı sistem alıcam bugünTarih saat satılan site hepsi belli gardınızı alın ben duymadım bilmiyordum demeyin
Orta segment geliyormuş
Vok friday 2 de gelmişti 3060ti 1 ay anca oldu galiba tekrar aynısı gelir mi bilmem belkide amd ekran kartlı gelir hiçbirşeyin garantisi yok zaten istediğin bir sistem gelse de alabileceğinin de garantisi yok biliyorsun hızlı olmak gerek yani karar seninHocam orta segment 3060ti'yı içerir mi ona göre beklicem yoksa 17.5'a 5600 3060ti'lı sistem alıcam bugün
Aynen zaten kart bilgilerini giremeden stok bitiyorVok friday 2 de gelmişti 3060ti 1 ay anca oldu galiba tekrar aynısı gelir mi bilmem belkide amd ekran kartlı gelir hiçbirşeyin garantisi yok zaten istediğin bir sistem gelse de alabileceğinin de garantisi yok biliyorsun hızlı olmak gerek yani karar senin
Bu tarz sistemleri havale ile ödeme seçerek almak gerek hemen sipariş onaylanıyor böylece çok tıklama gerekmiyor sonra site sakinleşince girip havale edersinAynen zaten kart bilgilerini giremeden stok bitiyor
Son sistemi vok friday 2 kaliteli idi muhtemel güzel gelirArkadaşlar ilk kez hazır sistem alacağım. Bu sistemi beklemeli miyim. Stok sorunu olur mu? Kasa PSU kaliteli oluyor mu bu sistemlerde?
En son sistemde kasa psu çok da kaliteli değildiArkadaşlar ilk kez hazır sistem alacağım. Bu sistemi beklemeli miyim. Stok sorunu olur mu? Kasa PSU kaliteli oluyor mu bu sistemlerde?