Altın_Vizörlü_Adam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 139
Ucuz yollu istiyosan al bitane sfc 50 daha iyi olur. Sfc çok kaliteli değil ama voltadan iyidir ve giç değilse elektrikli değil.A101 e bu elektrikli motordan gelmiş sizce bu alınır mı? bilenler varsa yardımcı olabilirmi
Ben bunu şeklinden dolayı sevdim yoksa bende 250cc motorsiklet var bunu çarşıya filan gidip gelmeye almak istiyorumUcuz yollu istiyosan al bitane sfc 50 daha iyi olur. Sfc çok kaliteli değil ama voltadan iyidir ve giç değilse elektrikli değil.
İstiyosan olabilir bilmiyorum kullanan baya var. Böyle elektrikli scooterlarda en popüleri sanırım volta.Ben bunu şeklinden dolayı sevdim yoksa bende 250cc motorsiklet var bunu çarşıya filan gidip gelmeye almak istiyorum
Ayn baya popüler ama kronik sorunu varmı bilmiyorum onun için konu açtımİstiyosan olabilir bilmiyorum kullanan baya var. Böyle elektrikli scooterlarda en popüleri sanırım volta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben olsam bi 50 lik motor alırdım aynı para
Yaşadığım ilçenin uzunluğu başından sonuna kadar 3km günde en falza 10km yapsam 3-4 günde bir şarja takmam gerekiyor acaba kaç günde bir şarja takmak veya kaç km gitmesi normaldirbence voltanın hiçbir ürünü alınmaz. bataryaları çok dandik ve verdikleri süre değerleri genelde tutmaz 42km yazıyor 30km anca gidecektir. Bataryalar kısa sürede eriyecek gibi
Şimdi 250cc varken 50cc ye binmek insana tuhaf geliyor bide zaten ben bunu tasarım için tercih ediyorum bunun şekilde bildiğiniz 50cc varmı acabakral bunu alacagina butcen varsa bi 10k daha koy sıfır 50cc al. zaten 250cc motorun varmis kaskin falanda vardir kullanırsın direk. cin mali motorlardan bile daha kotu volta. sarj etmesi ayri şey zaten
Reis 0 50 lik önerin ne olur bende arıyorum kasımda sıkıntı olmazsa alacağım.kral bunu alacagina butcen varsa bi 10k daha koy sıfır 50cc al. zaten 250cc motorun varmis kaskin falanda vardir kullanırsın direk. cin mali motorlardan bile daha kotu volta. sarj etmesi ayri şey zaten
En uygun f/p olarak mondıalleri öneririm. 50 wing aldım ben ayak işlerine arabayla gitmek yerine bununla gidiyorum 100cc ye yükselttim bide. onun dışında exon 50 gibi bi modeli var tam rahat 2 kişilk o model. 40-45k civari mondialler. daha kaliteli ve şık görünüşlü istersen cappucıno vs var ama 65-70k onlarReis 0 50 lik önerin ne olur bende arıyorum kasımda sıkıntı olmazsa alacağım.
Görünüş çok önemli değil beni getir götür yapsın yeterli.En uygun f/p olarak mondıalleri öneririm. 50 wing aldım ben ayak işlerine arabayla gitmek yerine bununla gidiyorum 100cc ye yükselttim bide. onun dışında exon 50 gibi bi modeli var tam rahat 2 kişilk o model. 40-45k civari mondialler. daha kaliteli ve şık görünüşlü istersen cappucıno vs var ama 65-70k onlar
Onun haricinde Kuba xf110 buldum ne dersin ?En uygun f/p olarak mondıalleri öneririm. 50 wing aldım ben ayak işlerine arabayla gitmek yerine bununla gidiyorum 100cc ye yükselttim bide. onun dışında exon 50 gibi bi modeli var tam rahat 2 kişilk o model. 40-45k civari mondialler. daha kaliteli ve şık görünüşlü istersen cappucıno vs var ama 65-70k onlar
1 ay boyunca yaptığınız hesap tutar ondan sonra aküler zayıflamaya başlar bu sefer 10-15km mesafelere kadar düşer (max 3 ay içinde) sonra değiştirmek istersiniz akülerin masrafını görünce satmak istersiniz satamazsınız para çöpe gitmiş gibi olur yani.Yaşadığım ilçenin uzunluğu başından sonuna kadar 3km günde en falza 10km yapsam 3-4 günde bir şarja takmam gerekiyor acaba kaç günde bir şarja takmak veya kaç km gitmesi normaldir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi 250cc varken 50cc ye binmek insana tuhaf geliyor bide zaten ben bunu tasarım için tercih ediyorum bunun şekilde bildiğiniz 50cc varmı acaba
Peki bu tip uzun ömürlü ne önerirsiniz çok pahalı olmayacak1 ay boyunca yaptığınız hesap tutar ondan sonra aküler zayıflamaya başlar bu sefer 10-15km mesafelere kadar düşer (max 3 ay içinde) sonra değiştirmek istersiniz akülerin masrafını görünce satmak istersiniz satamazsınız para çöpe gitmiş gibi olur yani.