Voltaj düşürmek için yardım

Sen fotoğraf at, ben seni yönlendireyim.
biosa giricem f7 basıcam cpu ratio ayarını 40 yapıcam vddcr cpu voltage ayarına gelip offset yapıcam + yapıp voltajı +0.1000V yapıp f10 a basıp çıkıcam ilk bunu deneyeyim değil mi ?

biosa giricem f7 basıcam cpu ratio ayarını 40 yapıcam vddcr cpu voltage ayarına gelip offset yapıcam + yapıp voltajı +0.1000V yapıp f10 a basıp çıkıcam ilk bunu deneyeyim değil mi ?

Evet.

F7 basıp Ai Tweaker sekmesine giriceksin, CPU Ratio ayarını 40.00 yapıcaksın, VDDCR CPU Voltage ayarını offset yapıp + moda alıp VDDCR CPU Offset Voltage ayarının +0.1000 yapıp F10 tuşuna basıp kayderek çıkıcaksın.

Hocam Gigabyte b450m S2H için bi rehber yapsan iyi olur aslında.

Benim rehberim var zaten.

Evet.

F7 basıp Ai Tweaker sekmesine giriceksin, CPU Ratio ayarını 40.00 yapıcaksın, VDDCR CPU Voltage ayarını offset yapıp + moda alıp VDDCR CPU Offset Voltage ayarının +0.1000 yapıp F10 tuşuna basıp kayderek çıkıcaksın.
prime 95 i nasıl kullanıcam ilk açtığımda bir uyarı gibi bişey geldi welcome to gimps diye alttada join gimps ve de just stress testing diye iki seçenek var sanırsam just stress testing e basıcam sonrada bir uyarı çıkıyor run a fortune test diye onda ne yapacağım ?

prime 95 i nasıl kullanıcam ilk açtığımda bir uyarı gibi bişey geldi welcome to gimps diye alttada join gimps ve de just stress testing diye iki seçenek var sanırsam just stress testing e basıcam sonrada bir uyarı çıkıyor run a fortune test diye onda ne yapacağım ?

Just stress test deme, önce bir ana ekran açılsın.

açılır açılmaz karşıma çıkıyor
bu videodaki gibi

Tamam o zaman, sen daha voltaj düşürmedin dimi?

Voltaj düşürdüysen Core Temp diye bir uygulama var, onu da indirmen lazım.

Tamam o zaman, sen daha voltaj düşürmedin dimi?

Voltaj düşürdüysen Core Temp diye bir uygulama var, onu da indirmen lazım.
uygulamaları indirdim voltaj düşürmedim iki uygulamayı nasıl kullanılcağını öğrenip başlıcam

uygulamaları indirdim voltaj düşürmedim iki uygulamayı nasıl kullanılcağını öğrenip başlıcam

Öğrenilcek bir şey yok.

Core Temp değerleri öğrenmek için, onu sadece açıcaksın.

Prime95'i açınca karşına ekran gelecek, oradan options diyip torture test diyiceksin, Small FFTs yazan testi yaparken Core Temp'in resmini atıcaksın.

Testi 2 dakikadan fazla yapma, 1 dakika yeter.

Geri