Y Yiğit_B 80+ Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Yiğit Berk 23 Ağustos 2023 #1 Youtubede volume bosster kullanıyorum sesi bazen çok arttırıyorum kulaklığın ömrünü azaltır mı ? kulaklığım razer blackshark v2x
Youtubede volume bosster kullanıyorum sesi bazen çok arttırıyorum kulaklığın ömrünü azaltır mı ? kulaklığım razer blackshark v2x
silinenuye785438 80+ Titanium Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 25,654 En İyi Cevap 1 23 Ağustos 2023 #2 Yiğit_B yazmış: Youtubede volume bosster kullanıyorum sesi bazen çok arttırıyorum kulaklığın ömrünü azaltır mı ? kulaklığım razer blackshark v2x Devamı için tıklayın... Kulaklığı normalin üstü zorlayınca bozulabiliyor sesi normalden de kısık gelmeye başlayabiliyor veya cızırdayabiliyor. Bir kulaklığı o uygulamalar yüzünden çöpe atmıştım daha da kullanmam.
Yiğit_B yazmış: Youtubede volume bosster kullanıyorum sesi bazen çok arttırıyorum kulaklığın ömrünü azaltır mı ? kulaklığım razer blackshark v2x Devamı için tıklayın... Kulaklığı normalin üstü zorlayınca bozulabiliyor sesi normalden de kısık gelmeye başlayabiliyor veya cızırdayabiliyor. Bir kulaklığı o uygulamalar yüzünden çöpe atmıştım daha da kullanmam.
Yusufx 80+ Gold Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 7,188 Dahası Reaksiyon skoru 4,198 İsim Yusuf İlgilendiği Kategoriler İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye 23 Ağustos 2023 #3 O kulaklıkta neden böyle birsey yapıyorsun ki ses az geliyorsa hoparlör falan almanı tavsiye ederim çünkü ciddi zarar verebilir
O kulaklıkta neden böyle birsey yapıyorsun ki ses az geliyorsa hoparlör falan almanı tavsiye ederim çünkü ciddi zarar verebilir