Neler Yeni

VORTEX BANNERLORD MOD UYGULAMASI AÇILMIYOR

KIYICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
BINBASI
Dostlar uygulama açılmıyor yönetici olarak çalışltırıyorum kesinlikle açılmıyor win 11 deyim imlecimin yanında yuvarlak dönüyor ve sonra hiçbirşey olmuyor açılmıyor bilgisi olan yardım edebilirmi

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
Vortex yerine manuel indir bazen saçmalayabiliyor Vortex hatta Stardew'de hiç çalışmıyor direk oyunu kırıyor. xD

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mirhan Yalçın
Dostlar uygulama açılmıyor yönetici olarak çalışltırıyorum kesinlikle açılmıyor win 11 deyim imlecimin yanında yuvarlak dönüyor ve sonra hiçbirşey olmuyor açılmıyor bilgisi olan yardım edebilirmi
Silip tekrar yüklemeyi dene eğer genel bir sorun değilse tahmin etmemiz imkansız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vortex yerine manuel indir bazen saçmalayabiliyor Vortex hatta Stardew'de hiç çalışmıyor direk oyunu kırıyor. xD
Bannerlordda vortex çok kolaylaştırıyor ben manuel mod kuramıyorum genelde çalışmıyor modlar. warbandda kolaydı.

KIYICI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
BINBASI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Silip tekrar yüklemeyi dene eğer genel bir sorun değilse tahmin etmemiz imkansız.

Bannerlordda vortex çok kolaylaştırıyor ben manuel mod kuramıyorum genelde çalışmıyor modlar. warbandda kolaydı.
hocam şeymiş vortexi indiriken hani şunlarıda indirin çıkıyor ya o çıkanları indirdim deneyeceğim şimdi açılırsa bizimdir açılmazsa manuel

olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,836
Üyeler
164,734
Son üye
bkgs
Top Bottom