Silip tekrar yüklemeyi dene eğer genel bir sorun değilse tahmin etmemiz imkansız.Dostlar uygulama açılmıyor yönetici olarak çalışltırıyorum kesinlikle açılmıyor win 11 deyim imlecimin yanında yuvarlak dönüyor ve sonra hiçbirşey olmuyor açılmıyor bilgisi olan yardım edebilirmi
Bannerlordda vortex çok kolaylaştırıyor ben manuel mod kuramıyorum genelde çalışmıyor modlar. warbandda kolaydı.Vortex yerine manuel indir bazen saçmalayabiliyor Vortex hatta Stardew'de hiç çalışmıyor direk oyunu kırıyor. xD
hocam şeymiş vortexi indiriken hani şunlarıda indirin çıkıyor ya o çıkanları indirdim deneyeceğim şimdi açılırsa bizimdir açılmazsa manuelSilip tekrar yüklemeyi dene eğer genel bir sorun değilse tahmin etmemiz imkansız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bannerlordda vortex çok kolaylaştırıyor ben manuel mod kuramıyorum genelde çalışmıyor modlar. warbandda kolaydı.
olmadıSilip tekrar yüklemeyi dene eğer genel bir sorun değilse tahmin etmemiz imkansız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bannerlordda vortex çok kolaylaştırıyor ben manuel mod kuramıyorum genelde çalışmıyor modlar. warbandda kolaydı.