Tam nefeste 2 hafta giderMerhabalar günde 1 paket sigara içen birisiyim bu cihazdan alıcam yarın kaç gün götürür bilginiz var mı
orjinal olmasına dikkat edin.Merhabalar günde 1 paket sigara içen birisiyim bu cihazdan alıcam yarın kaç gün götürür bilginiz var mı
Hocam 2 hafta gidiyorsa daha ucuza geliyor sigaraya göre bakalım dayanıcak mı 2 hafta. dediğim gibi günde 1 paket sigara içiyorum 1 hafta gider gibi geliyor banaTam nefeste 2 hafta gider
Yok hocam 5000 likler şarjlı o problem 2000 liklerde oluyor alıcağım ürün orijinal birdeorjinal olmasına dikkat edin.
çakmalar 3 günde biter
10binlik alın doldurun doldurun içinMerhabalar günde 1 paket sigara içen birisiyim bu cihazdan alıcam yarın kaç gün götürür bilginiz var mı
daha yeni kuzenim aldı 300 liraya 5000'lik içinde ki likit yandı 3 günde. içince yanık tadı geliyor. sigaradan da kötüYok hocam 5000 likler şarjlı o problem 2000 liklerde oluyor alıcağım ürün orijinal birde
Hocam nikotin olmadiği için pek yerini almiyor bağımlılıktan ziyade zevkine içiyorsan puff gayet kafi zaten sigarayada zam geliyo puff daha mantikli olur ama önerim bi kere 800-1000 lira ver düzgün şekilde coil sorunu çıkarmicak bi elektronik sigara al önerim ( vape pen nord ve nord 4 ) bu ikisi 800 den 1200 e kadar var sitelerdeHocam 2 hafta gidiyorsa daha ucuza geliyor sigaraya göre bakalım dayanıcak mı 2 hafta. dediğim gibi günde 1 paket sigara içiyorum 1 hafta gider gibi geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam 5000 likler şarjlı o problem 2000 liklerde oluyor alıcağım ürün orijinal birde
Hocam elektronik sigaram vardı ama çok kaliteli değildi ve kaybettim zatenHocam nikotin olmadiği için pek yerini almiyor bağımlılıktan ziyade zevkine içiyorsan puff gayet kafi zaten sigarayada zam geliyo puff daha mantikli olur ama önerim bi kere 800-1000 lira ver düzgün şekilde coil sorunu çıkarmicak bi elektronik sigara al önerim ( vape pen nord ve nord 4 ) bu ikisi 800 den 1200 e kadar var sitelerde
Bende 2500lugu vardı 1 haftada bittiMerhabalar günde 1 paket sigara içen birisiyim bu cihazdan alıcam yarın kaç gün götürür bilginiz var mı