Telefonun dns ayarlarından yaptığım 1.1.1.1 işe yaramıyor. Rootsuz mobilde kullanabileceğim ne var @DogancanYr
ERR_CONNECTION_RESET diyorTelefonun dns ayarlarından yaptığım 1.1.1.1 işe yaramıyor. Rootsuz mobilde kullanabileceğim ne var @DogancanYr
Intra veya cloudflare warp.ERR_CONNECTION_RESET diyor
GoodbyeDPI sayesinde vpn servislerinin yüksek ping , düşük indirme , yükleme ve programın açıp kapama derdinden kurtarıyor.
Sizlere GoodbyeDPI nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım.
1)https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI sitesine gidip indirin.
1-Alıntıyı görüntüle
2-Alıntıyı görüntüle2)Zip dosyasına sağ tıklayıp buraya ayıklaya basın.
1-
Alıntıyı görüntüle
3)Çıkan dosyayı kullanmadığınız bir yere koyun .
!!!!Çıkardığınız dosyayı hiçbir zaman silmeyiniz aksi takdirde çalışmayacak ve işlemleri tekrar yapmak zorunda kalacaksınız.!!!!
4)Service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp düzenle diyoruz .
5)Oradaki kodları silip benim verdiğim kodları yapıştırın yoksa bazı siteler açılmaz.
6)Kaydedin dosyayı ve service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd'yi yönetici olarak başlatın.Kod:@ECHO OFF PUSHD "%~dp0" set _arch=x86 IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64) IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64) echo This script should be run with administrator privileges. echo Right click - run as administrator. echo Press any key if you're running it as administrator. pause sc stop "GoodbyeDPI" sc delete "GoodbyeDPI" sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --dnsv6-addr 2606:4700:4700::1111 --dnsv6-port 53 "" start= "auto" sc description "GoodbyeDPI" "Passive Deep Packet Inspection blocker and Active DPI circumvention utility" sc start "GoodbyeDPI" POPD
1-
Alıntıyı görüntüle
7)Herhangi bir tuşa basın.(Hemen kapanacaktır)
1-
Alıntıyı görüntüle
İstediğiniz sitelere gönlünüzce girebilirsiniz.
Yenisi var.benim sağlayıcım türktelekom ve dns engeli var biliyorsunuzdur bu yöntem işe yarar mı?
Yenisi var yukarıda.hocam services update kalıyor
GoodbyeDPI sayesinde vpn servislerinin yüksek ping , düşük indirme , yükleme ve programın açıp kapama derdinden kurtarıyor.
Sizlere GoodbyeDPI nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım.
1)https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI sitesine gidip indirin.
1-Alıntıyı görüntüle
2-Alıntıyı görüntüle2)Zip dosyasına sağ tıklayıp buraya ayıklaya basın.
1-
Alıntıyı görüntüle
3)Çıkan dosyayı kullanmadığınız bir yere koyun .
!!!!Çıkardığınız dosyayı hiçbir zaman silmeyiniz aksi takdirde çalışmayacak ve işlemleri tekrar yapmak zorunda kalacaksınız.!!!!
4)Service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp düzenle diyoruz .
5)Oradaki kodları silip benim verdiğim kodları yapıştırın yoksa bazı siteler açılmaz.
6)Kaydedin dosyayı ve service_install_russia_blacklist_dnsredir.cmd'yi yönetici olarak başlatın.Kod:@ECHO OFF PUSHD "%~dp0" set _arch=x86 IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64) IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64) echo This script should be run with administrator privileges. echo Right click - run as administrator. echo Press any key if you're running it as administrator. pause sc stop "GoodbyeDPI" sc delete "GoodbyeDPI" sc create "GoodbyeDPI" binPath= "\"%CD%\%_arch%\goodbyedpi.exe\" -5 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 53 --dnsv6-addr 2606:4700:4700::1111 --dnsv6-port 53 "" start= "auto" sc description "GoodbyeDPI" "Passive Deep Packet Inspection blocker and Active DPI circumvention utility" sc start "GoodbyeDPI" POPD
1-
Alıntıyı görüntüle
7)Herhangi bir tuşa basın.(Hemen kapanacaktır)
1-
Alıntıyı görüntüle
İstediğiniz sitelere gönlünüzce girebilirsiniz.
Sağındaki urlye gidersen anlarsın ne olup olmadığını ayrıca doğru dürüst bile durdurmamışsın.Alıntıyı görüntüle uygulamayı indirdim yaptım çalışmadı silmek istediğimde bu ile karşılaştım görev yöneticisnde bulamıyorum. Mining virüsü galiba
tamam bir şey demiyorum nasıl sileceğim bunuSağındaki urlye gidersen anlarsın ne olup olmadığını ayrıca doğru dürüst bile durdurmamışsın.
Yeniden başlat bilgisayarı sonra sil.tamam bir şey demiyorum nasıl sileceğim bunu
Tamam oldu teşekkürler bu rehberi yaparsam discord açılırmı?Yeniden başlat bilgisayarı sonra sil.
Rehber - VPN Olmadan Giriş Engeli Olan Sitelere Nasıl Girerim._V2.0
1)İlk baştan GitHub sitesine giriyoruz (SecureDNSClient) ve buraya tıklayarak indiriyoruz. 1) 2) 2)Yazılımı çalıştırmak için gerekli programlar .NET Desktop Runtime .NET Core Runtime...forum.donanimarsivi.com
Değişiyor.Tamam oldu teşekkürler bu rehberi yaparsam discord açılırmı?