Vpn değil ve ücretsizlerin hepsinde kişisel veriler satıyor .AtlasVPN ücretsiz ve kullanımı çok kolay hocam.
laptopta oluyodu şimdi masaüstünde olmuyo herşeyi denildiği gibi yaptım.Bağlanıyo fakat girmiyo
Bro denk geldim de bu yanlış bilgi düzelt istersen çünkü githubdakiler açık kaynaklı diye virüs olmayacağı anlamına gelmez. Kodlardan anlamayanlar yine tuzağa düşebilir. Github da kodlara bakarak indirdiğimiz için güvenli sadece.1)İlk baştan GitHub sitesine giriyoruz (SecureDNSClient) ve buraya tıklayarak indiriyoruz.
1)
Alıntıyı görüntüle
2)Alıntıyı görüntüle
2)İndirdiğimiz dosyayı rardan çıkarıyoruz.
1)
Alıntıyı görüntüle
Çıkarılan klasörü hiçbir zaman silmiyoruz veya yerini değiştirmiyoruz yoksa çalışmaz.
3)Buralardan ayarlıyoruz.
(Tek seferlik işlemler)
Sarılar : Gidilecek yerler. Yeşiller : Yapılması zorunlu olanlar. Kırmızı : Bilgisayardan bilgisayara değişiklik gösterir. Beyazlar : İsteğe bağlı.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3)Başlatmak için.(İlk beyaz yeri o şekilde yaptıysanız bilgisayarı yeniden başlattığınızda bu tuşa basmanıza gerek yok)
Alıntıyı görüntüle
Not: Antivirüs uygulamanız WinDivert64.sys dosyasını virüs olarak algılayabilir. Dosya güvenlidir
.GitHub sitesinde hiçbir zaman virüs bulunmaz ve oradaki tüm projeler açık kaynak kodludur yani bunun kodunu görebilirsiniz. Lütfen cevap kısmına virüs diye yazmayın Yanlış Pozitif (False-Positive) durumudur .
Alıntıyı görüntüle
İstediğiniz sitelere gönlünüzce girebilirsiniz.
Sonuçta kontrol ediliyor github tarafından .Bro denk geldim de bu yanlış bilgi düzelt istersen çünkü githubdakiler açık kaynaklı diye virüs olmayacağı anlamına gelmez. Kodlardan anlamayanlar yine tuzağa düşebilir. Github da kodlara bakarak indirdiğimiz için güvenli sadece.
Doğru hocam kontrol ediliyor ama kesin ifade kullanmamak gerek sizin açınızdan söylüyorum. Daha önce denk geldim test edildi yaniSonuçta kontrol ediliyor github tarafından .
Bazı konularda sahte depolar var. İndirme linki burada diyen veya şifreli rar indittirmeye çalışanlar oluyor. Onun dışında sorun yok.Doğru hocam kontrol ediliyor ama kesin ifade kullanmamak gerek sizin açınızdan söylüyorum. Daha önce denk geldim test edildi yani
Yasağı deliyor sonuçta. Vpn veya proxy gibi internetini de yavaşlatmıyor. Ücretsiz ve sonsuza kadar kullan.Eğer servis sağlayıcı ile pc arasındaki bağlantıyı gizlemenin bir yolu yoksa gerek yok.
Kardeş şunları ekle;Bazı konularda sahte depolar var. İndirme linki burada diyen veya şifreli rar indittirmeye çalışanlar oluyor. Onun dışında sorun yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yasağı deliyor sonuçta. Vpn veya proxy gibi internetini de yavaşlatmıyor. Ücretsiz ve sonsuza kadar kullan.
Türktelekom vodafon veya türkcellde değil isen çalışma olasılığı var onun dışında yok ve cloudflare veya google dns sunucularını kullan open dns yavaş kalıyor .