Var, oynarsın. Fakat ekran kartının gücü yetse bile sen kendi VRAM değerini geçtiğin zaman drop yemeye başlarsın, o yüzden en yüksek ayarlarda oynayamasın.Ryzen 5 5500
Rx 6500 XT 4 GB VRAM ekran kartı
Ve 16 GB ram var
Örnek veriyorum oynayacağım oyun işlemci ve ram tarafında sistem karşılıyor ama VRAM 6 GB falan istiyor. Oyunu oynama şansım var mı?
Sağolun hocam teşekkürlerVar, oynarsın. Fakat ekran kartının gücü yetse bile sen kendi VRAM değerini geçtiğin zaman drop yemeye başlarsın, o yüzden en yüksek ayarlarda oynayamasın.
üzülerek söyleyebilirim 4 gb artık öldü oyun zorRyzen 5 5500
Ve 16 GB ram var
Örnek veriyorum oynayacağım oyun işlemci ve ram tarafında sistem karşılıyor ama VRAM 6 GB falan istiyor. Oyunu oynama şansım var mı?
Oynar niye oynamasın, adamın elinde ki kart şu an bütün oyunları orta low ayarlarda akıcı oynatır.üzülerek söyleyebilirim 4 gb artık öldü oyun zor
Şuan 4GB VRAMin ciddi manada yetmediği oyun yok gibi bir şey. 2GB bile only next gen olmayan tüm oyunlara yetiyor.Ryzen 5 5500
Ve 16 GB ram var
nasıl oynatacak adam oyunu optimize 6 gb a göre yapmış sen 4 gb ile oyunu oynayamazsın low da sistem gereksinimlerinde min 6 gb diyor ise o low içindir eger onerilen 6 ise low da 4 ile kurtarırOynar niye oynamasın, adamın elinde ki kart şu an bütün oyunları orta low ayarlarda akıcı oynatır.
zor değil gayet basit. 1080P düşük - orta grafiklerde akıcı güzel değerler alır. Yanlış yönlendirmeyin.üzülerek söyleyebilirim 4 gb artık öldü oyun zor
zor değil gayet basit. 1080P düşük - orta grafiklerde akıcı güzel değerler alır. Yanlış yönlendirmeyin
kardeş sabah sabah süt mü içtin ?aynen kardeşim 8 gb ekran kartlarının günümüz şartlarında patladıgı ortamda 4 gb ile low-orta oynanar aynen kanzi satılık bir köprüm var onu vericem kelepire
8gb vram 1080 fulde sıkıntı oluyor 1080p lowda 4gb yeterli olacaktır tahiminmce.aynen kardeşim 8 gb ekran kartlarının günümüz şartlarında patladıgı ortamda 4 gb ile low-orta oynanar aynen kanzi satılık bir köprüm var onu vericem kelepire
Dostum, hala daha verdiğin yanlış bilgiyi savunuyorsun. Minimum sistem gereksinimleri oyunu senin hangi ayarlarda oynayacağını belirtmez, orta-low yarlarda 4gb geçen oyun sayısı bir elin parmağını geçmez. Ben elimde ki 4060 ile oyunu ful ayarlarda 14 GB VRAM istediği halde takılmadan oynadım. Adamın elinde ki kart 1080p orta-low ayarlarda akıcı oynatmayacağı oyun yok.nasıl oynatacak adam oyunu optimize 6 gb a göre yapmış sen 4 gb ile oyunu oynayamazsın low da sistem gereksinimlerinde min 6 gb diyor ise o low içindir eger onerilen 6 ise low da 4 ile kurtarır