Monitörün kaç hz? Sistemin nedir?arkadaşalar vsync açmadan oyunlar kasıyor gibi görünüyor açık oynamaya alıştım ama valorantta açık kalmaması gerekiyo diyolar bu durumu nasıl düzeltebilirim.
kanka laptop pc 60 hz i5 6500 4gb ram 940m ekran kartıMonitörün kaç hz? Sistemin nedir?
Ben V-SYCN açınca gecikme artıyor, ping artmış gibi oluyor yani.arkadaşalar vsync açmadan oyunlar kasıyor gibi görünüyor açık oynamaya alıştım ama valorantta açık kalmaması gerekiyo diyolar bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Bence o zaman vsync açabilirsin. Nasıl olsa 60 hz oluyor kasmalar duruyorsa öyle vsync açık kullan.kanka laptop pc 60 hz i5 6500 4gb ram 940m ekran kartı
yırtılmalar oluyordur çözümü açık yapma. açık olmasın demelerinin sebebi ms i tepkime süresini arttırıyor buda oynuyuşunu etkiliyor. ama açık olması daha iyi senin için.arkadaşalar vsync açmadan oyunlar kasıyor gibi görünüyor açık oynamaya alıştım ama valorantta açık kalmaması gerekiyo diyolar bu durumu nasıl düzeltebilirim.
valorant ve cs go da sıkıntı oluyo diyolar o yüzdenBence o zaman vsync açabilirsin. Nasıl olsa 60 hz oluyor kasmalar duruyorsa öyle vsync açık kullan.
teşekkür ederim bu yırtılmaların bir çözümü yok değil miyırtılmalar oluyordur çözümü açık yapma. açık olmasın demelerinin sebebi ms i tepkime süresini arttırıyor buda oynuyuşunu etkiliyor. ama açık olması daha iyi senin için.
evet bende onu fark ettimBen V-SYCN açınca gecikme artıyor, ping artmış gibi oluyor yani.
malesef. ekran kartın nvidia olsaydı g-sycn açardın o hem yırtılmaları önlüyor hemde ms'i arttırmıyor ama ben ihtiyacım olmadığı için kapalı yapıyorumvalorant ve cs go da sıkıntı oluyo diyolar o yüzden
teşekkür ederim bu yırtılmaların bir çözümü yok değil mi
ekran kartım nvdiamalesef. ekran kartın nvidia olsaydı g-sycn açardın o hem yırtılmaları önlüyor hemde ms'i arttırmıyor ama ben ihtiyacım olmadığı için kapalı yapıyorum
modeli nedirekran kartım nvdia
oyunda öyle oluyo zaten sağa sola çevirince yırtılma gerçekleşiyoMonitörün kaç hz ise V-Sync ayarını ona göre sabitle. Çok fazlası belki yırtılmalara sebep olur.
haa teşekkür ederimmodeli nedir
Post automatically merged:
pardon o monitörle alakalıydı monitörünün g sycn uyumlu olması lazım
rica ederimoyunda öyle oluyo zaten sağa sola çevirince yırtılma gerçekleşiyo
Post automatically merged:
haa teşekkür ederim