vsync sorunu yaşıyorum

KADİRÖZ

80+
Reaksiyon skoru
15
arkadaşalar vsync açmadan oyunlar kasıyor gibi görünüyor açık oynamaya alıştım ama valorantta açık kalmaması gerekiyo diyolar bu durumu nasıl düzeltebilirim.

arkadaşalar vsync açmadan oyunlar kasıyor gibi görünüyor açık oynamaya alıştım ama valorantta açık kalmaması gerekiyo diyolar bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Monitörün kaç hz? Sistemin nedir?

yırtılmalar oluyordur çözümü açık yapma. açık olmasın demelerinin sebebi ms i tepkime süresini arttırıyor buda oynuyuşunu etkiliyor. ama açık olması daha iyi senin için.

Bence o zaman vsync açabilirsin. Nasıl olsa 60 hz oluyor kasmalar duruyorsa öyle vsync açık kullan.
valorant ve cs go da sıkıntı oluyo diyolar o yüzden
yırtılmalar oluyordur çözümü açık yapma. açık olmasın demelerinin sebebi ms i tepkime süresini arttırıyor buda oynuyuşunu etkiliyor. ama açık olması daha iyi senin için.
teşekkür ederim bu yırtılmaların bir çözümü yok değil mi
Post automatically merged:

Ben V-SYCN açınca gecikme artıyor, ping artmış gibi oluyor yani.
evet bende onu fark ettim

valorant ve cs go da sıkıntı oluyo diyolar o yüzden

teşekkür ederim bu yırtılmaların bir çözümü yok değil mi
malesef. ekran kartın nvidia olsaydı g-sycn açardın o hem yırtılmaları önlüyor hemde ms'i arttırmıyor ama ben ihtiyacım olmadığı için kapalı yapıyorum

Monitörün kaç hz ise V-Sync ayarını ona göre sabitle. Çok fazlası belki yırtılmalara sebep olur.

Monitörün kaç hz ise V-Sync ayarını ona göre sabitle. Çok fazlası belki yırtılmalara sebep olur.
oyunda öyle oluyo zaten sağa sola çevirince yırtılma gerçekleşiyo

modeli nedir

pardon o monitörle alakalıydı monitörünün g sycn uyumlu olması lazım
haa teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,053
Üyeler