Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
1 yıl 2 aydır powerlifting ile başladığım vücut geliştirmeyez bodybuilding olarak devam ediyorum son 6 aydır. şuan neredeyse 18 yaşıma girecem. Yemek konusunda ve makrolar konusunda problem yaşıyorum problem kaynağı maddi değil ne yemem gerektiğini bilmemek daha çok clean bulk iyiydi düzgün bir şekilde 86 kg a kadar çıktım şuan 76 kg da define şekilde indim fakat elimde olan bir şey değildi. Ramazan ayında oruç + yağsız beslenme ile bir şekilde define oldum. Anlık form aşağıda bırakıyorum sizce ne yapmalıyım ne yemeliyim ?
+ Olarak Alaf üzerinden antrenman programı almayı düşünüyorum vücut geliştirmeyi hobi olarak değil de bana gelecek vaad edecek şekilde yapmak istiyorum sağlık sorunlarında herhangi bir şey çıkmadı uzun düşünceler sonunda steroid konusunda da olumlu yaklaşmaya başladım
@Ensar Bey
@ADANALIKingKong başka forumda tanıdığınız bodyci var ise etiketlerseniz sevinirim
5 new items by Yusuf Aras
photos.app.goo.gl
+ Olarak Alaf üzerinden antrenman programı almayı düşünüyorum vücut geliştirmeyi hobi olarak değil de bana gelecek vaad edecek şekilde yapmak istiyorum sağlık sorunlarında herhangi bir şey çıkmadı uzun düşünceler sonunda steroid konusunda da olumlu yaklaşmaya başladım
@Ensar Bey
@ADANALIKingKong başka forumda tanıdığınız bodyci var ise etiketlerseniz sevinirim