Neler Yeni

VÜCUT GELİŞTİRME İÇİN KÜRLER

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Sporla yakından ilgilenip Steroid ile ilgili bilgiye sahip olan arkadaşlar var mıdır acaba burada?

Fordon Greeman

80+ Bronze
Kullanmayı düşünüyorsan kullanma. Profesyonel sporcu olma seviyesine gelirsen de zaten bir şekilde o meret seni buluyor zaten.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Tesislerine elveda demek için güzel bir yol.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,791
İsim
emirhan

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Genel olarak bu şekilde düşünüyor insanlar. Ama öyle bildiğiniz gibi değil dostum.
hayır öyle.ilk olarak profosyonel falan değilsen sağda solda şekil yapmak için küre gireceksin.profosyonel adamlar bile vücutları doğal sınıra eriştikten sonra giriyorlar kürlere. Farklı farklı kürler var bi anda şişiren vs vs.PCT de çok önemli.Profosyonel değilsen uzak dur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Profosyonellerin kullandığı kadar kaliteli ve pahalı kürler ve pct tedavisi alamayacaksın.Olan sağlığına olacak.4-5 senedir fitness yapıyorum.Küre girmeyi bir an bile düşünmedim.İlk 6-7 ayda zaten fiziğin gayet topluyor kür falan gereksiz.

KoppuK

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
OrkunBaysal
ciddi olarak yarışmayı düşünmüyorsan sakın bulaşma.
sorun ne?

Fordon Greeman

80+ Bronze
Özel doktorun var mı? Kişisel antrenörün var mı? Daha önce hiçbir turnuvaya katıldın mı? Ne kadardır bu sporu yapıyorsun? İlk üç soruya cevabın hayır ise girişme bu işe. Profesyonel sporcular doktor kontrolü ile yapıyor bu işi. Milyon tane test yapılıyor. Kısa zamanda şekil değiştirmek isteyen oyuncular vs. de öyle. Kendi başına girişme bu işlere. Zaten eğer ileri seviyelerdeysen hocan, antrenörün, doktorun yönlendirme yapacaktır.

Top Bottom