Neler Yeni

Vucut gelistirme ile ilgili

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Arkadaşlar bir birey genç yaşta her hafta durum analizi her ay kandaki hormon takibi sıkı çalışma diyet vitaminler ve protein alımı sağlarsa 3 ayda vücutta belli bir gelişim sağlayabilir değil mi?

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
saglayamaz herşeyi mükemmel yapsa mükemmel bütçeyi olsa surekli somon et hindi yese gene başaramaz. 3ayda olacak olsa etrafında herkes yapardı değil mi ? ilaç kullanmadan imkansız ilaçla mucize bir değişim evet mumkun.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
Arkadaşlar bir birey genç yaşta her hafta durum analizi her ay kandaki hormon takibi sıkı çalışma diyet vitaminler ve protein alımı sağlarsa 3 ayda vücutta belli bir gelişim sağlayabilir değil mi?
tabi sağlayabilir ancak 3 ayda elde edeceğin vücut çok bir şey olmayabilir (eğer yaşın 17 18 değilse ve testeronun yüksek değilse.) ve 3 ay çalışıp bırakırım diyorsan hiç girme işin içine çünkü bıraktıktan 1 2 ay sonra eski haline dönüceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

saglayamaz herşeyi mükemmel yapsa mükemmel bütçeyi olsa surekli somon et hindi yese gene başaramaz. 3ayda olacak olsa etrafında herkes yapardı değil mi ? ilaç kullanmadan imkansız ilaçla mucize bir değişim evet mumkun.
bizim salonda 3 ayda sağlam gelişen kişiler var açıkçası bu durum vücudundaki testestorona,protein alımına ve en önemlisi yaptığın antrenmana bağlı olarak değişir. ben 3 ayda gözle görülür değişim elde etmiştim, tabi zayıf olmamın ve yağ oranının düşük olmasından da kaynaklı olabilir.

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
tabi sağlayabilir ancak 3 ayda elde edeceğin vücut çok bir şey olmayabilir (eğer yaşın 17 18 değilse ve testeronun yüksek değilse.) ve 3 ay çalışıp bırakırım diyorsan hiç girme işin içine çünkü bıraktıktan 1 2 ay sonra eski haline dönüceksin.

bizim salonda 3 ayda sağlam gelişen kişiler var açıkçası bu durum vücudundaki testestorona,protein alımına ve en önemlisi yaptığın antrenmana bağlı olarak değişir. ben 3 ayda gözle görülür değişim elde etmiştim, tabi zayıf olmamın ve yağ oranının düşük olmasından da kaynaklı olabilir.
aynen 55-60kg fit sardalya zargana kırması gencler 3ay gelip 2-3kg alıp ufak kolları buyutmeye gelısme dıyorsan.3 ayda bir zok olmaz kardeşim 3ayda programdaki hareketlerin dogru form yapılışını bile ogrenemezsın formu gectım 3ayda calıstıgın bölgeyi bile hissedemezsin cunku kutlen yok.

3ayda 120kiloysan sıkı diyet beslenemeyle 20 25kilo verirsen o zaman okey yapılabilir derim ama 3ayda dogal mukemmel butce mukemmel genetik ultra supplement desteği hatta dünyanın en iyi hocası bile gelse dogal olarak alıcagın kas kutlesı 5kilodan fazla olamaz 60kilo isen 3ay sonunda 70 olursan 5kilosu max kastır kalanı ödem ve yağ.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
aynen 55-60kg fit sardalya zargana kırması gencler 3ay gelip 2-3kg alıp ufak kolları buyutmeye gelısme dıyorsan.3 ayda bir zok olmaz kardeşim 3ayda programdaki hareketlerin dogru form yapılışını bile ogrenemezsın formu gectım 3ayda calıstıgın bölgeyi bile hissedemezsin cunku kutlen yok.

3ayda 120kiloysan sıkı diyet beslenemeyle 20 25kilo verirsen o zaman okey yapılabilir derim ama 3ayda dogal mukemmel butce mukemmel genetik ultra supplement desteği hatta dünyanın en iyi hocası bile gelse dogal olarak alıcagın kas kutlesı 5kilodan fazla olamaz 60kilo isen 3ay sonunda 70 olursan 5kilosu max kastır kalanı ödem ve yağ.
hocam ben size zaten 3 ayda Arnold olursunuz veya plaj vücudu yaparsınız demedim, sıkı çalışma ve gerekli protein alımı ile gözle görülür ufak tefek farklar görürsünüz dedim yoksa 10 kilo Bench yapan adam 3 ayda 100 kilo Bench yapar kafası kadar omzu olur demedim

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Genç veya orta yaşlı çok büyük fark yok 3 ayda antreman düzenini oturtursun anca. Vücut spor yapmaya alışır. Gelişim kısmı 5-6 ay düzenli spordan sonra kendini belli etmeye başlar. Ortalama 1 yılda vücut hatları belirginleşmeye başlar.

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
ki spor için 3 ay zaten kısa bir süre bu vadede sağlam vücut yapmanın hayali bile kurulamaz

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
asemo boa
özetle 3ayda sadece spor salonunun yolunu öğrenirsin. gözle görülür before after istiyorsan minumum 1yıl. 1yılda en cok kutle alacagın yıl olur sonra her yıl naturel oldugun ıcın kas kutle alımın duserek devam eder.

Keyfen

80+ Bronze
şimdi bu senin kilonlada alakalı, o kadar sürede iyi bir şey bekleme ancak
kilon 60 - boy 1,80 civarındadır, kollar 1-2 cm atar karın kasları göğüs ayrımı ufaktan başlar
ha sen 80 kilo 90 kilosundur 1.80 boyda hiç bir değişim olmaz, çünkü kas koymak zahmetli bi iş kilo yani yağ oranı arttıkçada vücutta belirginleşmesi zorlaşıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom