BerkW
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 263
yaklaşık 8 aydır spora gidiyorum bunun 6 ayı başka bir spor salonunda geçti ve ordaki hoca bana sadece kardiyo yaptırıyordu (koşu bandı,bisiklet vs) 110 kg den 90 a düştüm sonra başka bi spor salonuna yazıldım ve şuan çok memnunum yaklaşık 30 dk kardiyo sonrasında belirli kas çalışma haraketleri yapıyorum 3 gün program var ve hergün farklı haraket yapıyorum eski spor salonundayken zayıfladığım için sevinmiştim ancak daha 1 tane bile şınav çekemiyordum ve zar zor 20 25 mekik çekiyordum şimdi ise çok çok daha fazla yapıyorum vücüdun geliştiğini hissediyorum
Fakat karın kısmım ve yanlar sanki biraz fazla gibi yeni salona geçeli 2 ay oldu tabi hızlı gelişmesini beklemiyorum ama bu normal bişeymi ? yaza kadar vücut görünüşümü düzeltmek istiyorum eğer verebileceğiniz tavsiyeler var ise şimdiden teşekkür ediyorum
(NOT:Beslenmeme hafta sonu hariç dikkat ediyorum hafta sonuda sadece bisküvi kraker felan yiyorum 1 paket)
Fakat karın kısmım ve yanlar sanki biraz fazla gibi yeni salona geçeli 2 ay oldu tabi hızlı gelişmesini beklemiyorum ama bu normal bişeymi ? yaza kadar vücut görünüşümü düzeltmek istiyorum eğer verebileceğiniz tavsiyeler var ise şimdiden teşekkür ediyorum
(NOT:Beslenmeme hafta sonu hariç dikkat ediyorum hafta sonuda sadece bisküvi kraker felan yiyorum 1 paket)