Neler Yeni

Vücut Görünüşümden Memnun Değilim

AydNn

80+ Bronze
bi bismillah dostum daha kilonu yeni vermişsin yaza kadar sıkı çalışırsan olur neden olmasın

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
yaklaşık 8 aydır spora gidiyorum bunun 6 ayı başka bir spor salonunda geçti ve ordaki hoca bana sadece kardiyo yaptırıyordu (koşu bandı,bisiklet vs) 110 kg den 90 a düştüm sonra başka bi spor salonuna yazıldım ve şuan çok memnunum yaklaşık 30 dk kardiyo sonrasında belirli kas çalışma haraketleri yapıyorum 3 gün program var ve hergün farklı haraket yapıyorum eski spor salonundayken zayıfladığım için sevinmiştim ancak daha 1 tane bile şınav çekemiyordum ve zar zor 20 25 mekik çekiyordum şimdi ise çok çok daha fazla yapıyorum vücüdun geliştiğini hissediyorum
Fakat karın kısmım ve yanlar sanki biraz fazla gibi yeni salona geçeli 2 ay oldu tabi hızlı gelişmesini beklemiyorum ama bu normal bişeymi ? yaza kadar vücut görünüşümü düzeltmek istiyorum eğer verebileceğiniz tavsiyeler var ise şimdiden teşekkür ediyorum
(NOT:Beslenmeme hafta sonu hariç dikkat ediyorum hafta sonuda sadece bisküvi kraker felan yiyorum 1 paket)
Ayrıntılara odaklanmak yerine öncelikle istikrar sağlamalısın. Süreç biraz daha uzun olabilir. Ancak bana göre kardiyonun antrenman sonrası olması daha mantıklı ve doğru geliyor. Yüksek kilodaki kişilerin koşu bandına çıkıp koşmaktansa eğimli olarak yürüyüş yapmaları veya dikey bisiklette kardiyo yapmalarını daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bütün kardiyo aletlerine sırayla binmenin verimi düşürdüğünü düşünüyorum. Bunların dışında beslenme çeşidin, uyku kaliten vs. ayrıntılar uzayıp gider.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Klasik TR Ant.
Cahil cühela herifler demi Sir @Besim Tibuk
Yağ yakmak istiyorsan 3'lü set yapacaksın hafta da 3 gün spora gidiyorsun, hafta da 3 gün spora gidiyorsan bir defa kardiyo denilen şeyi bırakacaksın 3'lü set kardiyo yerine geçer.
Büyük ihtimal obliklerin external kısmında yağ var yağlar giderken en geç onlar gider, fazla su iç suların çoğu da orada toplanır.
Kas yapacaksan ilk 1 yıl çok önemli olur, bundan sonra o eksiğini kapatmak için bacak antremanından sonra yürüyememeli kol antremanından sonra bardağı tutarken titremeli, göğüs antremanından sonra kollarını yana açamamalı, sırt antremanından sonra sırtını yana açamamalısın.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
dostum kardiyo, ağırlık antrenmanı sonrası yapılması gereken bir şey. üstelik 30 dk vs yapmana gerek yok 10dk'de hiit kardiyoyu haftada 2 defa yapman yeterli. sağlam bi karın antrenmanı yaptıktan sonra düşük tempolu 5-10 dk'lik koşu karın yağlarının erimesinde büyük rol oynar. discord verebilirsen beslenmesinden antrenmanına kadar inceliklerini anlatabilirim. 2 ayda 25 kilo vermiş birisi olarak.
Kardiyo ağırlık antremanı öncesi ısınmak için yapılır genelde.
Gelişimi korumak için de kardiyo önce, ağırlık antremanı sonra yapılması gereklidir. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
hocam merhaba konuyla alakasız ama 16.5 yaş 64.2 kilo 175 boy vals yapıyorum göğüs büyütmek istiyorum kiloyu zar zor alıyorum tüm gün yiyip alamıyorum akşam kardiyo yapıyorum ama karnımda yağ yok çok az var karnım da fit bana verebileceğiniz tavsiye var mı kollarım çok güçlü değil

bey10

80+
hedeflerin uzun vadeli olsun, sporu 3-5 aylık değil de günlük rutininmiş gibi yaparsan verim alırsın.
herkesin kişiliği sabrı azmi farklı, fitnesstan sıkılırsan git yüzmeye yazıl, biraz agresifim diyorsan mma, boks gibi şeylere yönelebilirsin.
ağırlık indirip kaldırmak kimisine göre hantal işidir, kimisinin de yaşam felsefesi. hocam bunu yap dedi yok şu bunu dedi falan filan bırak bunları.
büyümek irileşmek istiyorsan hedefin daha fazla ağırlık kaldırmak olmalı.
c.ronaldo tarzı mermi gibi olacaksan da boğazını tutmayı bileceksin, hareketli antrenmanlar yapacaksın.

karnımın kenarında 2cm fazla yağ var yok göbeğim sanki biraz fazla büyük diye ayrıntıya girersen dert içinde boğulursun. bölgesel zayıflama yoktur. yağı vücudundan genel olarak atarsın.

Top Bottom