Ayrıntılara odaklanmak yerine öncelikle istikrar sağlamalısın. Süreç biraz daha uzun olabilir. Ancak bana göre kardiyonun antrenman sonrası olması daha mantıklı ve doğru geliyor. Yüksek kilodaki kişilerin koşu bandına çıkıp koşmaktansa eğimli olarak yürüyüş yapmaları veya dikey bisiklette kardiyo yapmalarını daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Bütün kardiyo aletlerine sırayla binmenin verimi düşürdüğünü düşünüyorum. Bunların dışında beslenme çeşidin, uyku kaliten vs. ayrıntılar uzayıp gider.yaklaşık 8 aydır spora gidiyorum bunun 6 ayı başka bir spor salonunda geçti ve ordaki hoca bana sadece kardiyo yaptırıyordu (koşu bandı,bisiklet vs) 110 kg den 90 a düştüm sonra başka bi spor salonuna yazıldım ve şuan çok memnunum yaklaşık 30 dk kardiyo sonrasında belirli kas çalışma haraketleri yapıyorum 3 gün program var ve hergün farklı haraket yapıyorum eski spor salonundayken zayıfladığım için sevinmiştim ancak daha 1 tane bile şınav çekemiyordum ve zar zor 20 25 mekik çekiyordum şimdi ise çok çok daha fazla yapıyorum vücüdun geliştiğini hissediyorum
Fakat karın kısmım ve yanlar sanki biraz fazla gibi yeni salona geçeli 2 ay oldu tabi hızlı gelişmesini beklemiyorum ama bu normal bişeymi ? yaza kadar vücut görünüşümü düzeltmek istiyorum eğer verebileceğiniz tavsiyeler var ise şimdiden teşekkür ediyorum
(NOT:Beslenmeme hafta sonu hariç dikkat ediyorum hafta sonuda sadece bisküvi kraker felan yiyorum 1 paket)
Konuştu zottiri vücutKardeş daha bismillah yolun başındasın. Yıllarını verirsen istediğin görünüme kavuşabilirsin. Daha önünde uzun yıllar var
Kardiyo ağırlık antremanı öncesi ısınmak için yapılır genelde.dostum kardiyo, ağırlık antrenmanı sonrası yapılması gereken bir şey. üstelik 30 dk vs yapmana gerek yok 10dk'de hiit kardiyoyu haftada 2 defa yapman yeterli. sağlam bi karın antrenmanı yaptıktan sonra düşük tempolu 5-10 dk'lik koşu karın yağlarının erimesinde büyük rol oynar. discord verebilirsen beslenmesinden antrenmanına kadar inceliklerini anlatabilirim. 2 ayda 25 kilo vermiş birisi olarak.
biz seni erkek sanıyorduk büşra akdemirKonuştu zottiri vücut
Senin rastgele gmailin yokmu tombul vücutbiz seni erkek sanıyorduk büşra akdemir