Şöyle diyim önümüzdeki yaza kadar bineceğim belki 1 sene sonra model yükseltmek için satacamBinici isen 20 bin fazla vermeden comfort alabilirsin, ama al satla uğraşıyorum diyorsan 2016 model allstar alman daha kolay satmanı sağlar muhtemelen.
Şöyle diyim önümüzdeki yaza kadar bineceğim belki 1 sene sonra model yükseltmek için satacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk arabam olacak bunlardan birisi
20 bin tlde fark var arada allstar daha pahalıB serisi olduğu için comfort modelinde otomatik far gibi bazı basit özellikler yok , allstar polonun full paketi gibi bir şey o yüzden onu almanı öneririm 20k km bir şey değil ama allstar olanın da ağır bakımı gelmiş onu da hesaba kat
Anladım.O halde 2016 model almanı tavsiye ederim böyle bir durumda.
hız sabitleyici , fazladan hava yastığı , geri vites sensörü , dijtal klima , yağmur sensörü , aradaki bariz farklar bunlar senin kullanımına göre 20tl fark eder mi onu hesap et , bence kesinlikle eder en basitinden 1 yıl yüksek model aldığına say 20kyi ama bakımı yaklaşmış onu da hesap et20 bin tlde fark var arada allstar daha pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım.
Bakalım 20 bin farkı 15 e indirmeye çalılacam olursa full paketi alacamhız sabitleyici , fazladan hava yastığı , geri vites sensörü , dijtal klima , yağmur sensörü , aradaki bariz farklar bunlar senin kullanımına göre 20tl fark eder mi onu hesap et , bence kesinlikle eder en basitinden 1 yıl yüksek model aldığına say 20kyi ama bakımı yaklaşmış onu da hesap et
Motor farkı da var ama allstar 1.2tsi diğer polo kaç motor ?Bakalım 20 bin farkı 15 e indirmeye çalılacam olursa full paketi alacam
Aynısı hocamMotor farkı da var ama allstar 1.2tsi diğer polo kaç motor ?
allstar çok daha mantıklı o zamanAynısı hocam