Kanka belli oluyor fotoğrafta da, monitörün bir ayar menüsü filan var mı ?Csgo oynarken crosshairimin yanında böyle çizgiler çıkıyor. Belli oluyor mu bilmiyorum fotoğrafta ama gözüme çok batıyor. Yardım lütfen
Alıntıyı görüntüle
büyük ihtimal monitörün kendi bir özelliğidir monitörün inceleme videolarına vs bakarsan bulursun ayarıCsgo oynarken crosshairimin yanında böyle çizgiler çıkıyor. Belli oluyor mu bilmiyorum fotoğrafta ama gözüme çok batıyor. Yardım lütfen
Alıntıyı görüntüle
Csgo oynarken crosshairimin yanında böyle çizgiler çıkıyor. Belli oluyor mu bilmiyorum fotoğrafta ama gözüme çok batıyor. Yardım lütfen
Alıntıyı görüntüle
Evet var dostumKanka belli oluyor fotoğrafta da, monitörün bir ayar menüsü filan var mı ?
C-mhd değil bu forumda bu ayarları düz olana yapmışlar rezalet bir şey olmuşBuyur.
Çözüldü: Viewsonic VX2458-C-MHD Renk ve Görüntü Ayar Rehberi
Forumda soranlar, net ve canlı görüntü alamıyorum diyenlere yardımcı olabilmek için bu konuyu oluşturdum. Yardımcı olmayı umuyorum. Monitörün renk ayarlarını olabildiğince canlı, net ve akıcı yapmak için aşağıdaki yolları uyguladım. Siz dilerseniz değiştirebilirsiniz. Öncelikle Nvidia Denetim...www.technopat.net
Kanka o zaman info versene sorun hakkında detaylıca info vermeden sana nasıl doğru düzgün yardım edelim?Evet var dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
C-mhd değil bu forumda bu ayarları düz olana yapmışlar rezalet bir şey olmuş