Aizen 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,193 Reaksiyon skoru 566 5 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar bu mouse u almayı düşünüyorum fakat hangi serisi iyi farkalrı hangi modeli alınmalı desteğinizi rica ederim.Pil süresi vs nasıl
Arkadaşlar bu mouse u almayı düşünüyorum fakat hangi serisi iyi farkalrı hangi modeli alınmalı desteğinizi rica ederim.Pil süresi vs nasıl
D DeathStorm 80+ Katılım 16 Mayıs 2025 Mesajlar 48 Reaksiyon skoru 24 5 Haziran 2025 #2 Wraith önermiyorum. Kendilerinden mouse almıştım. Mouse'da bağlantı problemi vardı. İade etmek için o kadar çok uğraştırdılar ki.
Wraith önermiyorum. Kendilerinden mouse almıştım. Mouse'da bağlantı problemi vardı. İade etmek için o kadar çok uğraştırdılar ki.
slm.ycl02 80+ Silver Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 3,866 Reaksiyon skoru 1,623 5 Haziran 2025 #3 Aizen yazmış: Arkadaşlar bu mouse u almayı düşünüyorum fakat hangi serisi iyi farkalrı hangi modeli alınmalı desteğinizi rica ederim.Pil süresi vs nasıl Devamı için tıklayın... Aynı soruyu merak ediyorum takip
Aizen yazmış: Arkadaşlar bu mouse u almayı düşünüyorum fakat hangi serisi iyi farkalrı hangi modeli alınmalı desteğinizi rica ederim.Pil süresi vs nasıl Devamı için tıklayın... Aynı soruyu merak ediyorum takip
Vuudx 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,737 Reaksiyon skoru 1,179 5 Haziran 2025 #4 Pil suresi gunluk ortalama 5 saat kullanimda ve manuel olarak asla kapatmama ile beraber bende 1 hafta civari, ben cok memnunnum genel olarak da
Pil suresi gunluk ortalama 5 saat kullanimda ve manuel olarak asla kapatmama ile beraber bende 1 hafta civari, ben cok memnunnum genel olarak da