Neler Yeni

Öneri 2000 bütçeye VXE R1 mi Rapoo VT9 Air mi Mchose A5 Ultra mı?

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Tufan
Bütçe
2000
Merhaba. VXE R1 1550 TL ye ulugameste satılıyor ama iade koşulları iyi değil.
2000 TL ye kadar alınabilecek en iyi mouse sizce hangisi? Başka önerileri de bekliyorum. Yeni ajazz 159 pro önermeyin. Yurtdışı garanti veya iade süreciyle uğraşmak istemiyorum.
Not: Furylevel Z1 stokları yok. Müşteri hizmetleri Haziran'da yenilenecek dedi.

Loki_0

80+ Bronze
Merhaba. VXE R1 1550 TL ye ulugameste satılıyor ama iade koşulları iyi değil.
2000 TL ye kadar alınabilecek en iyi mouse sizce hangisi? Başka önerileri de bekliyorum. Yeni ajazz 159 pro önermeyin. Yurtdışı garanti veya iade süreciyle uğraşmak istemiyorum.
Not: Furylevel Z1 stokları yok. Müşteri hizmetleri Haziran'da yenilenecek dedi.
Vt9 air ile a5 ultra çok yakın zaten ama Air bir tık daha iyi. İkisi arasından hangisi zevkine uyuyorsa onu al.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vt9 air ile a5 ultra çok yakın zaten ama Air bir tık daha iyi. İkisi arasından hangisi zevkine uyuyorsa onu al.
Claw grip tutuyorum yanlışım yoksa. Bazen palm oluyor ama sanırım fareye göre değişiyor. Yine de palm olan farede bile claw tutabiliyorum. Elimin boyu 18cm ama enini ölcmedim. Teşekkürler. VT9 Air aynıysa daha ucuz almak daha iyi gibi.

Loki_0

80+ Bronze
Claw grip tutuyorum yanlışım yoksa. Bazen palm oluyor ama sanırım fareye göre değişiyor. Yine de palm olan farede bile claw tutabiliyorum. Elimin boyu 18cm ama enini ölcmedim. Teşekkürler. VT9 Air aynıysa daha ucuz almak daha iyi gibi.
İyzico cashbacklerini sayarsak a5 ultra da 1500 civarı yapıyor hocam. O yüzden zevkinize göre olanı seçebilirsiniz.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Tufan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyzico cashbacklerini sayarsak a5 ultra da 1500 civarı yapıyor hocam. O yüzden zevkinize göre olanı seçebilirsiniz.
Hocam benim kampanya var da ondan dolayı iyzico yapamıyorum. Garanti bankadan düz geçmem gerekiyor. Eğer fark yok diyorsanız rapoo alayım. Eğer fark var derseniz 2000 olan A5 ultrayı 1500 e alayım.

Loki_0

80+ Bronze
Hocam benim kampanya var da ondan dolayı iyzico yapamıyorum. Garanti bankadan düz geçmem gerekiyor. Eğer fark yok diyorsanız rapoo alayım. Eğer fark var derseniz 2000 olan A5 ultrayı 1500 e alayım.
Rapoo vt9 air daha iyi zaten. Düz geçmeniz gerekiyorsa uğraşmayın hiç, Air alın.

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Tufan
Mcu su belli olmayan bir mouse almak kumar gibidir mchose da nordic belli en azından neye göre iyi
Hocam Mchose A5 ultraya baktım ama hiçbir yerde Türkçe inceleme videosu görmedim. Ayrıca gaming gen tr sitesinde hiç yorum yok. Görünüşü güzel ama fazla bilinmeyen bir mouse. Rapoo için şimdi bakıyorum onu da çok satın alan yok. Özellikleri iyi. Şimdilik aklımda kalsın.

GPiro

80+ Platinum
Hocam Mchose A5 ultraya baktım sensör realtek diyor. Hiçbir yerde Türkçe inceleme videosu görmedim. Ayrıca gaming gen tr sitesinde hiç yorum yok. Görünüşü güzel ama realtek fazla bilinmeyen mcu. Rapoo için şimdi bakıyorum onu da çok satın alan yok. Özellikleri iyi. Şimdilik aklımda kalsın.
Nordic mcu ve pixart 3395 ile geliyor tr de vardı zaten rational Keys getirmişti reddite incelemeleri mevcut

Latino

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Tufan
Mcu su belli olmayan bir mouse almak kumar gibidir mchose da nordic belli en azından neye göre iyi
Hocam başka öneriniz var mıdır? Aklımda başka scyrox V8 kaldı (claw ve palm için). Sizce değer mi? Yoksa Mchose alıp geçeyim mi?

GPiro

80+ Platinum
Hocam başka öneriniz var mıdır? Aklımda başka sycrox V8 kaldı (claw ve palm için). Sizce değer mi? Yoksa Mchose alıp geçeyim mi?
tabii ki scyrox daha iyi cashback indirimiyle felan 2 2.4 civarına geliyor herhalde mchose un tek eksiği 4k dongle yok

Top Bottom