Neler Yeni

VXE R1 pro alınır mı veya yerine ne alınabilir?

ResteQue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
Bütçe
2200
VXE R1 pro almayı düşünüyorum fakat m800 ultra öneren çok napmalıyım? (VXE R1 Pro Max alabilirim) ve eğer r1 pro iyi ise hangi mousepad mouse için güzel gider (masam 90 cm boy 50 cm en)

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Kaan
VXE R1 pro almayı düşünüyorum fakat m800 ultra öneren çok napmalıyım? (VXE R1 Pro Max alabilirim) ve eğer r1 pro iyi ise hangi mousepad mouse için güzel gider (masam 90 cm boy 50 cm en)
Dongle kampanyası devam ediyorsa 600 daha koyup kodla atk f1 pro alınabilir bence.
Almazsan da sıkıntı olmaz vxe iyidir. Mousepad için longteng klasse yeter bence. Para çıkmazsa düz klasse pro.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,159
İsim
Yusuf Karakaya
Ben pro max modelini kullaniyorum, cidden guzel ve kaliteli bi mouse ama 4k kismi icin aparat almak gerekiyor, ben tavsiye ederim

ResteQue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben pro max modelini kullaniyorum, cidden guzel ve kaliteli bi mouse ama 4k kismi icin aparat almak gerekiyor, ben tavsiye ederim
4k dongle gerek olur mu bilemiyorum genel olarak fps oyunları oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dongle kampanyası devam ediyorsa 600 daha koyup kodla atk f1 pro alınabilir bence.
Almazsan da sıkıntı olmaz vxe iyidir. Mousepad için longteng klasse yeter bence. Para çıkmazsa düz klasse pro.
wraithe baktım hala devam ediyor dongle kampanyası

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Kaan
4k dongle gerek olur mu bilemiyorum genel olarak fps oyunları oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

wraithe baktım hala devam ediyor dongle kampanyası
İleride dongle alırım ben diyorsan atk almak daha mantıklı çünkü hem mouse kalitesi olarak daha iyi hemde dongleı ile alınca daha ucuza gelcek.
Bu dragonfly dongleları kolay bulunmuyor.

Top Bottom