Yukardaki videolar işini görür zaten konu kapanmıştır.
ilk baş windows sitesinden media creation tool u indiriyorsun sonra kuruluma giriyorsun orda anlatır usb ye yaz diyorsun sonra sistemi kapatıyorsun açılırken boot menüsü tuşuna basıyorsun bu her sistemde farklıdır genelde f11 oluyor burdan usb yi seçiyorsun ondan sonra next next şeklinde kurabilirsiniz
USB belleğim yok o olmadan yapabilir miyim MEDİA CRATİON TOOL sayesinde ?bu videodan yavaş yavaş adımları uygulayabilirsin
usb bellek olmadan olur mu ?Adım adım yazıyorum;
1- Güvenilir bir kaynaktan Windows'u ISO olarak indir.
2- Bilgisayarına güvenilir bir kaynaktan Rufus yazılımını indir.
3- İki indirme de tamamlandıktan sonra Rufus'u açarak indirmiş olduğun Windows ISO'sunu seç.
4- Anakartın güncel ise GPT değil ise MBR'yi seç. Tüm bunları yaptıktan sonra tek yapman gereken şey ISO'yu bir USB belleğe yazdırmak. Bu işlemi yaparken USB belleğinde hangi dosyaların varsa silinecek ve o USB bellek bir daha biçimlendirilene kadar format belleği olarak kalacak.
Benden bu kadar. Yardımcı olabildiysem mesajımı raporlayıp en iyi cevap'ı işaretler misin?
Sıfırdan mı kuracaksın yoksa sürüm mü yükselteceksinUSB belleğim yok o olmadan yapabilir miyim MEDİA CRATİON TOOL sayesinde ?
Olmayacağını düşünüyorum. CD'ye yazdırma var mı hiç görmedim Rufus'ta ama 8GB'lık bir USB bellek işini görecektir.usb bellek olmadan olur mu ?
O zaman MediaCreationT ile olur.W7 ultimateden w10 yapacağım
Eğer işletim sistemin kuruluysa Google'dan Windows 10'u setup şeklinde indir. Sonrası zaten kolay. Normal kurulum gibi yapacaksın.W7 ultimateden w10 yapacağım