Neler Yeni

W10 nasıl yüklenir ?

KirliKill

80+ Silver
Sorum yukarıdadır gerizekalıya anlatır gibi anlatın sistemi soracak arkadaşlar içinde sistemim yetiyor evet

İ5 3470
RX 5500 XT 4 GB GDDR6
DDR3 1333 MHZ Ram
480 GB SSD + 500 GB HDD

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern
bu videodan yavaş yavaş adımları uygulayabilirsin :)

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Yukardaki videolar işini görür zaten konu kapanmıştır.

wesawor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Sarp Atasever
ilk baş windows sitesinden media creation tool u indiriyorsun sonra kuruluma giriyorsun orda anlatır usb ye yaz diyorsun sonra sistemi kapatıyorsun açılırken boot menüsü tuşuna basıyorsun bu her sistemde farklıdır genelde f11 oluyor burdan usb yi seçiyorsun ondan sonra next next şeklinde kurabilirsiniz

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Adım adım yazıyorum;
1- Güvenilir bir kaynaktan Windows'u ISO olarak indir.
2- Bilgisayarına güvenilir bir kaynaktan Rufus yazılımını indir.
3- İki indirme de tamamlandıktan sonra Rufus'u açarak indirmiş olduğun Windows ISO'sunu seç.
4- Anakartın güncel ise GPT değil ise MBR'yi seç. Tüm bunları yaptıktan sonra tek yapman gereken şey ISO'yu bir USB belleğe yazdırmak. Bu işlemi yaparken USB belleğinde hangi dosyaların varsa silinecek ve o USB bellek bir daha biçimlendirilene kadar format belleği olarak kalacak.
Benden bu kadar. Yardımcı olabildiysem mesajımı raporlayıp en iyi cevap'ı işaretler misin?

KirliKill

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yukardaki videolar işini görür zaten konu kapanmıştır.
ilk baş windows sitesinden media creation tool u indiriyorsun sonra kuruluma giriyorsun orda anlatır usb ye yaz diyorsun sonra sistemi kapatıyorsun açılırken boot menüsü tuşuna basıyorsun bu her sistemde farklıdır genelde f11 oluyor burdan usb yi seçiyorsun ondan sonra next next şeklinde kurabilirsiniz
bu videodan yavaş yavaş adımları uygulayabilirsin :)
USB belleğim yok o olmadan yapabilir miyim MEDİA CRATİON TOOL sayesinde ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adım adım yazıyorum;
1- Güvenilir bir kaynaktan Windows'u ISO olarak indir.
2- Bilgisayarına güvenilir bir kaynaktan Rufus yazılımını indir.
3- İki indirme de tamamlandıktan sonra Rufus'u açarak indirmiş olduğun Windows ISO'sunu seç.
4- Anakartın güncel ise GPT değil ise MBR'yi seç. Tüm bunları yaptıktan sonra tek yapman gereken şey ISO'yu bir USB belleğe yazdırmak. Bu işlemi yaparken USB belleğinde hangi dosyaların varsa silinecek ve o USB bellek bir daha biçimlendirilene kadar format belleği olarak kalacak.
Benden bu kadar. Yardımcı olabildiysem mesajımı raporlayıp en iyi cevap'ı işaretler misin?
usb bellek olmadan olur mu ?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Top Bottom