ensclk
80+
Dahası
ben w10 pro satın almıştım bir siteden 4-5 tl ücreti vardı türk bir siteydi ama bulamıyorum yardımcı olur musunuz?
Amacım mesaj kasmak olsaydı şu anda 10k olmuştum zaten.Kanka adam aldım siteyi arıyorum demiş ALLAH aşkına sırf başlığı okuyarak cevap yazmayın mesaj kasıcam diye açıklamayı okuyun bi!
Şu anda konu ile mesaj yazmayan tek kişi sensin?Kanka tamam mesaj kasmak için olmasın genede adamın açıklamaya yazdığıyla senin cevapladığın alakasız
ricam herkesin okuyarak cevap vermesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okey.
W10 key'i zevkine almayacak herhalde. Arkadaşta ücretsiz şekilde etkinleştirilebilir diye yardımcı olmaya çalışmış. Seni bu kadar geren ne? Mesaj kasmak istiyorsa bile konu ile alakasız bir şey yazmamış. Bu kadar dikkatli bir kullanıcı isen yazım kurallarına ve noktalama işaretlerine uyarak mesaj yazmanı öneririm. İyi forumlar.Kanka tamam mesaj kasmak için olmasın genede adamın açıklamaya yazdığıyla senin cevapladığın alakasız
ricam herkesin okuyarak cevap vermesi.
şu bunadeger.com sitesi güvenilir midir sizceBuy Windows 10 Professional Retail Cd Key Microsoft Global CD Key
Windows 10 Professional Retail Cd Key Microsoft Global at low price. Instant Delivery within seconds. Save money with Gamers-Outlet.netwww.gamers-outlet.net
Windows 10 Pro Lisans Key Hızlı Teslim
Windows 10 Pro Lisans Key Hızlı Teslim bunadeger.com'da alışveriş bilgisayar domain, hosting & yazılım yazılım windows ofis yazılımlarıwww.bunadeger.com
Buy Windows 10 Home Home Cd Key Microsoft Global CD Key
Windows 10 Home Cd Key OEM Microsoft Global at low price. Instant Delivery within seconds. Save money with Gamers-Outlet.netwww.gamers-outlet.net
BUNLAR OLABİLİR
Key alıcağınıza neden crack yapmıyorsunuz ?şu bunadeger.com sitesi güvenilir midir sizce
Pek zannetmiyorum. Daha güvenilir sitelerden alışveriş yapmak daha mantıklı bence tabi ucuz diye risk e girmek pek mantıklı değil.şu bunadeger.com sitesi güvenilir midir sizce