W10'mu W7'mi kullanmalıyım.

MR. Salieri

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
Merhaba arkadaşlar hali hazırda 4 GB ram kullanıyorum, +4 daha sipariş ettim Windows 10'a geçmelimiyim sizce ?
( SSD YOK )
Sistem, Q8200, GT 730, 4+4
W7 64 Bit kullanıyorum şuan.

Merhaba arkadaşlar hali hazırda 4 GB ram kullanıyorum, +4 daha sipariş ettim Windows 10'a geçmelimiyim sizce ?
( SSD YOK )
Windows'un eski sürümlerinde RAM kullanım oranı yeni sürümlerine göre daha az oluyor az RAM'i olan sistemleriniz için düşük işletim sistemini tercih ediniz.

Windows'un eski sürümlerinde RAM kullanım oranı yeni sürümlerine göre daha az oluyor az RAM'i olan sistemleriniz için düşük işletim sistemini tercih ediniz.
8.1 tercih ediniz

( SSD YOK )
Windows 8.1 daha uygun sizin sisteminize. İlerde sistem değişir seniz Win 10 a geçin.

Ama arkadaşlarında dediği gibi Windows 7 artık sınırlı özelliklere sahip eski denilenilebilecek bir işletim sistemi güncel uygulamalarada pek verimli değil 8.1 uygun olacaktır.
Post automatically merged:

Ama arkadaşlarında dediği gibi Windows 7 artık sınırlı özelliklere sahip eski denilenilebilecek bir işletim sistemi güncel uygulamalarada pek verimli değil 8.1 uygun olacaktır.
İlerde raminizi 8 veya 16 yaparsanız (min) Windows 10 kullanmanız yararlı olacaktır.

( SSD YOK )
4-3-2 gb ram olan sistemler win 7 kullanmalı
bunun üstü windwos 10 kullanmak mantıklı
eğer 2gb altı sistem var ise linux sürümleri o da olmaz ise xp kurun ya da vista

En iyisi 8.1 bence.

Post automatically merged:

İlerde raminizi 8 veya 16 yaparsanız (min) Windows 10 kullanmanız yararlı olacaktır.
8 yapacağım, şuan 4 takılı 4+4 olucak.

4-3-2 gb ram olan sistemler win 7 kullanmalı
bunun üstü windwos 10 kullanmak mantıklı
eğer 2gb altı sistem var ise linux sürümleri o da olmaz ise xp kurun ya da vista
4 GB da Windows 8 ya da 8.1 kurulabilir.
Ben öyle kullanıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,150
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri