W11 25H2 geçilir mi?

karahan34

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
214
24H2 kullanıyorum zaten yakın zamanda SSD bozan güncelleme de yayınladılar 25H2 için tecrübesi olan veya iyi bilgisi olan var mı? Geçmeye değer mi değer ise temiz kurulum daha mı mantıklı?

24H2 kullanıyorum zaten yakın zamanda SSD bozan güncelleme de yayınladılar 25H2 için tecrübesi olan veya iyi bilgisi olan var mı? Geçmeye değer mi değer ise temiz kurulum daha mı mantıklı?
25h2 5570 dev kullanıyorum, sıkıntı gormedim suana kadar..

25h2 5570 dev kullanıyorum, sıkıntı gormedim suana kadar..
özinleme ve extra kb dosyası ile mi geçtiniz yeni sürüme hocam yoksa insider programı ile mi ayrıca ne zamandır kullanıyorsunuz bazıları oyunda fps kaybı oldu yazmış.

özinleme ve extra kb dosyası ile mi geçtiniz yeni sürüme hocam yoksa insider programı ile mi ayrıca ne zamandır kullanıyorsunuz bazıları oyunda fps kaybı oldu yazmış.
hayır direk 5570 iso indirerek geçmiştim. sanırsam 5/6 ay olmustur.
oyun vs yok, sistem zaten dusuk. r5 2600, gtx 980. sadece bazen armaIII single yaparsam belki.
onun için oyun konusunda birsey diyemiycem.

şuan iyi bir sorun yok kurabilirsin bir sorun olursa geri yükleme yapabilirsin

geri yükleme falan işlerini hiç sevmiyorum hocam genel olarak memun herkes sanırım 2-3 güne geçiş yapıcam bende
menmunluk çok değişken biri beğeniyor diğeri kötü diyor dene kötü çalışırsa 24h2 geri yüklersin

Geri