20h olan sürümde bazen wifi sorunu olabiliyor. update kısmında 21h1 varsa onu yükle çözülür sorun. veya internette nasıl çözüldüğü yazıyor güncelleme yapmadan da çözebilirsin sorunu.
alıntı
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Bu Sorunu Çözmek İçin Uzun Bir Süre Uğraştım Ama Sonunda Buldum.. Siz De Benim Uyguladığım Yöntemleri Uygulayarak Fn Tuşlarının Çalışmaması Ve Windows 10 a Geçişte Veya Herhangi Bir Yükseltme Durumunda Meydana Gelen Wi-Fi Açılmama Sorunu Ortadan Kaldırabilirsiniz.. Öncelikle Casper Marka Bilgisayarlarda Dokunmatik Fn Tuşları Bulunmakta Ve Bu Windows 10!a Geçme Durumunda Eski Kalıyor..(Driver Bakımından).. İlk Olarak Bu Dokunmatik Tuşların Çalışması İçin Bilgi Vereceğim.. Windows 10'un Getirdiği Yeniliklerden Dolayı Bu Dokunmatik Tuşların Driver'ı Eski Kalıyor. Bunun İçin Bilgisayarınızda Bulunuan Photkey Adli Driver Ya Da Dokunmatik Tuşlarınızın Driver'ı Hangisiyse Onu Denetim Masasından Kaldırın Ve Bilgisayarınızdan Bulunduğu Klasörü Silin.. Daha Sonra Synaptics Pointing Device Driver Adlı Program Varsa Onu Da Kaldırın .. Sizlere Vermiş Olduğum Şu Linkten Yeni Ve Güncel Driver'ımızı İndirin .. Ve Kolayca Kurulumunu Yapın.. Link :
Win10_Hotkey_1.00.0116.rar Daha Sonra Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın..
Şimdi İse Wi-Fi Açılmama Sorununa Gelelim.. Bunun İçin Başlat'a Sağ Tıklayın Ve Komut İstemi'ni Yönetici Olarak Çalıştırın. Verdiğim Kodları Sırasıyla Girin Ve Her Birini Girmede Enter'a Basın..
Kodlar :
1:
netsh int ip reset a.txt
2:
netsh winsock reset
3:
netsh winhttp reset proxy
4:
netsh advfirewall reset
5:
ipconfig /flushdns
Kodların Hepsini Girdikten Sonra Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın.. Yapabilenler Mesaj Atarsa Sevinirim.. Bu Çözümü Bulmak İçin Gezmediğim Site Kalmadı.. Hepsinden Aldığım Bilgilerle Yapmaya Çalıştım Ve Ben Sadece Size Verdiğim Bu Yöntemle Bu Sorunu Ortadan Kaldırdım