İsonun içindeki setup dosyası ile kurabilirsin.arkadaslar suan yanimda baska cihaz yok iso ile kurabilir miyim yinede?
Rufus isini hallediyorum ama sonra?
Nasil yani hocam, nasil yapacagim aciklar misiniz?İsonun içindeki setup dosyası ile kurabilirsin.
Windows iso dosyasına çift tıklayın içinde setup dosyası olacak ona tıklayın oradan format atabilirsiniz.Nasil yani hocam, nasil yapacagim aciklar misiniz?
tesekkurler hocam ama ben w11'i update olarak kurmustum zaten suan w11den yaziyorum ama ayni olmuyor mu oyleWindows iso dosyasına çift tıklayın içinde setup dosyası olacak ona tıklayın oradan format atabilirsiniz.
Windows update de gözüküyorsa olur.tesekkurler hocam ama ben w11'i update olarak kurmustum zaten suan w11den yaziyorum ama ayni olmuyor mu oyle
Hocam ben yarin yanima laptop alip iso kuracagim fakat bunun icin bu pcyi freedos yapmama gerek var mi?Windows update de gözüküyorsa olur.
Hayır freedos yapmak zorunda değilsin.Hocam ben yarin yanima laptop alip iso kuracagim fakat bunun icin bu pcyi freedos yapmama gerek var mi?
Gerek yok.Hocam ben yarin yanima laptop alip iso kuracagim fakat bunun icin bu pcyi freedos yapmama gerek var mi?