nasıl?secure boot ve tpm açın.
secure boot da enabled-disabled yok bendetpm: bios a gir advanced sekmesinde amd ftpm configuration var tpm device selection dan firmware tpm seç.
secure boot: yine biostan boot sekmesinden secure boot u enabled yap.
tamam. yükseltmeyi tekrar deneyinsecure boot da enabled-disabled yok bende
Olmuyortamam. yükseltmeyi tekrar deneyin
win+r ye msinfo32 yazıp bios modu nu ss atar mısın?
windows legacy olarak kurulmuş ondan dolayı yükseltemiyorsunuz önemli dosyalarınız yoksa w11 iso indirin usb ile kurun.
Hata vermez mi güvenli önyüleme yokwindows legacy olarak kurulmuş ondan dolayı yükseltemiyorsunuz önemli dosyalarınız yoksa w11 iso indirin usb ile kurun.
hayır vermez uefi olarak kuracaksınız. siz rufus ile yazın hiç bir ayara ellemeyin zaten kendi uefı olarak yazar. (hem yükseltmeden daha sağlıklı olur)Hata vermez mi güvenli önyüleme yok
burda napıyım?hayır vermez uefi olarak kuracaksınız. siz rufus ile yazın hiç bir ayara ellemeyin zaten kendi uefı olarak yazar. (hem yükseltmeden daha sağlıklı olur)
örnek ss
Alıntıyı görüntüle