Wainer Marka Saat alınır mı?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
4,569
Arkadaşlar 30-40K arasında bir saat almak istiyorum linkteki saat çok hoşuma gitti sizce alınır mı? wainer markasına ait bilgisi olan var mı veyahut önerdiğiniz saat var mıdır bu bütçede

tasarımı çok hoşuma gitti hocam önerilere açığım ama dediğim gibi
öncelikle hocam marka olarak çok statüsü olmayan bir marka ayriyeten bu fiyatlara isveç ya da japon dışı bence mantıksız
bu fiyatlara ben olsam tissot prx powermatic 80 alirdim istediğiniz bir renkte bulursunuz,bunu beğenmezseniz spesifik olarak istediğiniz tarzda bir saat öneririm

öncelikle hocam marka olarak çok statüsü olmayan bir marka ayriyeten bu fiyatlara isveç ya da japon dışı bence mantıksız
bu fiyatlara ben olsam tissot prx powermatic 80 alirdim istediğiniz bir renkte bulursunuz,bunu beğenmezseniz spesifik olarak istediğiniz tarzda bir saat öneririm
hocam saat çok güzel ama iç mekanizması gözüken saatler daha çok ilgimi çekiyor bu tarzda varsa önerdiğiniz onlara da bakmak isterim

skeleton bir saat arıyorsunuz hocam yani​

tissot chemin des tourelles serisinin skeleton olanları biraz bütçe aşabilir ama olsun tam istediğiniz saat budur

jacques philippe peritus olabilir

yarı iskelet saat olarak da

orient star serisinin semi skeleton modelleri var hocam

link atmıyorum çünkü aynı modelin farklı kordonlusu farklı rengi vs oluyor o yüzden şartlamış olmak istemem kendiniz aratırsanız modelleri isteğinize göre bulabilirsiniz

skeleton bir saat arıyorsunuz hocam yani​

tissot chemin des tourelles serisinin skeleton olanları biraz bütçe aşabilir ama olsun tam istediğiniz saat budur

jacques philippe peritus olabilir

yarı iskelet saat olarak da

orient star serisinin semi skeleton modelleri var hocam

link atmıyorum çünkü aynı modelin farklı kordonlusu farklı rengi vs oluyor o yüzden şartlamış olmak istemem kendiniz aratırsanız modelleri isteğinize göre bulabilirsiniz
Çok teşekkür ederim hocam desteğiniz için ama siyah renkte önerdiğiniz model varsa onlara da bakabilirim

hamilton jazzmaster open heart bakabilirsiniz hocam çelik kordonlusu bütçenizi çok az asar ama deri kordonlusu sınırda kalir
Hocam rica etsem banada önerir misiniz bir saat 15-20 bandında olabilir daha uyguna olursa daha iyi olur
Citizen tsuyosalar hoşuma gidiyor

hocam çoook güzelmişş bu bayıldım buna
sevindim hocam adınıza.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam rica etsem banada önerir misiniz bir saat 15-20 bandında olabilir daha uyguna olursa daha iyi olur
Citizen tsuyosalar hoşuma gidiyor
direkt citizen tsuyosa alin hocam 🤭,
seirpg23j ya da seirpe19j ikisi de seiko presage serisinin saatleridir. eğer daha dusuk olsa daha iyi olur derseniz quartz modellere bakarız.

Geri