ben yeni pc alsam direk wp engine alırdım baya güzel çünkü c00l duruyorsteam de 50 TL var 15 TL ye wallpaper engine alsam 35 TL kalıyor kalan 35 TL ile oyun alcam.
Sizce 15 TL fiyatı hak ediyormu wallpaper engine ?
En yakın bahar indirimi var. Onda da girmez diye düşünüyorum. Girerse de 8TL'ye düşüyor. 3 ay beklemek yerine 7TL daha ver.Bi ihtimal indirime girme şansı varmı ?
sanman zaten 15 tl ama belki olur daha önceden olmuştu sankiBi ihtimal indirime girme şansı varmı ?
İntertnette Lively Wallpaper diye bir uygulama var ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ücretsiz ve aynı wallpaper engine gibi.steam de 50 TL var 15 TL ye wallpaper engine alsam 35 TL kalıyor kalan 35 TL ile oyun alcam.
Sizce 15 TL fiyatı hak ediyormu wallpaper engine ?
Yazıyor sizce güvenilir mi ?İntertnette Lively Wallpaper diye bir uygulama var ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ücretsiz ve aynı wallpaper engine gibi.
edit: Az önce öğrendim tam ekran oyun falan açınca görüntü duruyormuş oyun performansı artsın diye.
Ben daha önce kullanmadım ama kullanıcıları memnun youtube'dan anladığım kadarıyla.Yazıyor sizce güvenilir mi ?