xfx rx 570ekran kartın ne
bilmiyorum knk 64 e fln çıktıo kadar ısınmaması lazım
bişi olmaz
nasıl geçer bu knk fikrin varmıo kadar ısınmaması lazım
bişi olmaz
nasıl düzeltirim knkekran kartın ne
aga bir şey olmaz rahat olxfx rx 570
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum knk 64 e fln çıktı
nasıl geçer bu knk fikrin varmı
nasıl düzeltirim knk
ayarlardan fps düşür kaliteyi düşür o zaman azalır birde masaüstüne geçtiğimed çalış d,ye bişey vardı onu işaretleknk oyun açmadım bir şey yapmadım canlı dersi beklerken 2 dk ALT+R yaptım program çok kötü kasıyordu ve 64 derece gördüm
gpu %99 kullanmaya başlıyor sanki çok yoruluyormsaa 2x veya yok yap fps 25 yap gerı kalanlar dursun cok ısınmaz bu sefer
msaa 2x veya yok yap fps 25 yap gerı kalanlar dursun cok ısınmaz bu sefer
hangı wallpaper kullanıyorsun kı belkı o modelın pasıf sogutması ıyı degıldır ve o yuzden ısınıyordur wallpaper kapatınca kac derece oluyor zoom ekran kartını yuklenıyor mu bılmıyorum sımdı emın konusamamknk hala ısınmaya başladı 60 derece
wallpaper engineyi kapatınca yine yavaş yavaş 40-48 arası oluyorhangı wallpaper kullanıyorsun kı belkı o modelın pasıf sogutması ıyı degıldır ve o yuzden ısınıyordur wallpaper kapatınca kac derece oluyor zoom ekran kartını yuklenıyor mu bılmıyorum sımdı emın konusamam
bunu kullanıyorumhangı wallpaper kullanıyorsun kı belkı o modelın pasıf sogutması ıyı degıldır ve o yuzden ısınıyordur wallpaper kapatınca kac derece oluyor zoom ekran kartını yuklenıyor mu bılmıyorum sımdı emın konusamam