bugraaykac
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 773
Markayı hiç denemedim ama ürün baya avantajlı gözüktü bana,tanesi 25 TL'ye denk geliyor.
Link affiliate bile değil millet sen mi hacıBence pahalı
36 gr yazıyor yorumlarda biri tartmis 24 grMarkayı hiç denemedim ama ürün baya avantajlı gözüktü bana,tanesi 25 TL'ye denk geliyor.
Düzenledim mesajımı. Son 1 senedir linkgelir gelirim yok. Paylaştığım ürünler de ne olduğunu bildiğim son 6 ayın dip fiyatını görmüş kaliteli ürünler noname markalar değil. Durduk yere bana sallama alakan bile yokken. Konuya gelirsek konu içerik olarak başta ref link paylaşmak için açılmış izlenimi verse de fark edip mesajını da düzenledim zaten. Keşke alıntıladığın mesaja baksaysın yazarken.Link affiliate bile değil millet sen mi hacı
İşin sıkıntılı tarafı bir insanın evinde niye terazi var36 gr yazıyor yorumlarda biri tartmis 24 gr![]()
Yemek tarifleri için?İşin sıkıntılı tarafı bir insanın evinde niye terazi varherkes maddeye düşmüş büyük sıkıntı
Nasıl yani bardakla ölçemiyo muYemek tarifleri için?
Gram ölçüsü olanlar da var. 200 Gr şeker 300 ve kakao gibi.Nasıl yani bardakla ölçemiyo mu
Sporu ciddi anlamda yapan bir insan zaten herseyi tartarak yiyor..malum urunde protein bar..Nasıl yani bardakla ölçemiyo mu
Devlet öyle demez ama tck 191 hop ters kelepçeGram ölçüsü olanlar da var. 200 Gr şeker 300 ve kakao gibi.
Kriminal bir ürün değil. Bir şeyi kanıtlamaz. Bizim evdeki mutfak tipi hassas terazi diye geçiyor.Devlet öyle demez ama tck 191 hop ters kelepçe![]()