Shaco
80+ Bronze
Siyah ilr takaslarız istersenHocam bence de ama beyaz demek fazla masraf ya
Siyah ilr takaslarız istersenHocam bence de ama beyaz demek fazla masraf ya
Hocam beyaz daha pahalı diye biliyorum en kötü satarsınız siyahından çekersiniz bitane.Hocam ne yapalım başka türlü kötü durur zaten anakart alacaktım ama yani hani durum bu
aman aman etme hocam. sat beyazı siyahı al illa siyah istiyosan pahalıya da koy direk gider beyaz takıntısı olan paraya bakmıyoHocam sıkıntı şurada beyaz parçalar çok pahalı zamanında beyaz sistem toplamış biri olarak söylüyorum
Beyaz daha değerli sorun orada zaten
3070Ti var siyah onu satıp Vision modelini almak gerekiyor
B550-A 5000TL civarında
Hocam iade etme kararımdan değiştirdiniz valla aghkmasf
Bende görmedim franko adam çıkartıp atarım az sonraKasanın resmini atar mısınız hiç beyaz warcry görmedim
sat siyah al set yapıcam diyorsanBende görmedim franko adam çıkartıp atarım az sonra
Alıntıyı görüntüle
Ama sanırım şu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Baya iyi he
adam vur dedi öldürdünüz hocam ıosdjfıosdgjsodtgsdSiyah artı Anakart takası alırım ahasdashasd
Hocam vermek istemiyorum ondan reddebileceği bir teklif yaptım ahasdashgmkasadam vur dedi öldürdünüz hocam ıosdjfıosdgjsodtgsd
Hocam ekran kartını satılığa koydum satıldığı vakit 3070Ti'n vision modelini alacağım kafaya koydum beyaz sistem diziyorumsat siyah al set yapıcam diyorsan
kolay gelsin hocamHocam ekran kartını satılığa koydum satıldığı vakit 3070Ti'n vision modelini alacağım kafaya koydum beyaz sistem diziyorum
kaça satıyorsunuz?Hocam vermek istemiyorum ondan reddebileceği bir teklif yaptım ahasdashgmkas
Hocam ekran kartını satılığa koydum satıldığı vakit 3070Ti'n vision modelini alacağım kafaya koydum beyaz sistem diziyorum