Warzone 2.0 FPS sorunu

Anti aliasin ayarınız nedir? Bir de fsr neden kullanıyorsunuz? Ultra quality FPS arttırıyor mu ki? Bulanıklılığa değecek bir FPS artışı mı elde ediyorsunuz?
bende fsr 1 açık kalitesi ultra kalitede anti alising de filmix 2 x de normalde oda qualitye yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende fsr 1 açık kalitesi ultra kalitede anti alising de filmix 2 x de normalde oda qualitye yapabilirsiniz.
Benim suan fps baya iyi ama halen uçak ilk başladıgında battle royalde bi donuyor 20 e düşüyor sonra düzeliyor sonra atladığımda paraşüt açmadanda 2 saniye donuyor tekrar düzeliyor atlıyorum onu neden yapıyor çözemedim bi türlü.

Anti aliasin ayarınız nedir? Bir de fsr neden kullanıyorsunuz? Ultra quality FPS arttırıyor mu ki? Bulanıklılığa değecek bir FPS artışı mı elde ediyorsunuz?
fsr kapalıyken 80-90 alıyorum galiba
fsr ultra quality veya quality deyken daha stabil ve akıcı ekran
ayarı hatırlamıyorum ama bakarsam yazarım

Oyun daha tam çıkmadı ve geliştirilme aşamasında yapımcılar boşuna feedback istemiyor kullanıcılardan. Uyumluluk problemleri olması aşırı doğal. Bi süre sabredin bir kaç güncelleme sonra daha stabil hale getirilicektir. Ayrıca bu oyunu 8gb ram ile oynayıp oyun takılıyor donuyor drop yiyor gibi şikayetlerde bulunan varsa oyunu silebilir. Bu oyun kesinlikle 16gb ram altını kaldırmıyor Warzone 1'de Cod:mw oyunları da öyle zaten. Ben şu çöp sistemimle 40-50fps alabiliyorum bir şekilde ama oyunun çok güzel olduğu gerçeğini bence değiştirmez, optimizasyon geliştirmeleri illaki gelicek.

Bu arada seven oldumu oyunu ya pek sevemedim 1 el attim bj dahada girmedim

12 GB ram ile yukarıda attığım ayarlarla sıfır Drop akıyorum.
Kusura bakma, 12 aklıma gelmedi bi an pek kullanan olmadığından, belirtmek istediğim 8gb ram kesinlikle yetmiyor bu oyuna, hele arkada 1-2 uygulama açık oynanıyorsa en stabil performans için 16gb şart ama evet 12 ile de oynanabilir 🙏

Merhabalar Warzone 2 oynarken FPS düşüklüğü yaşıyorum. Ultra ayarlarda 6gb VRAM istediğini biliyorum fakat sistemim orta ayarları çok rahat kaldırması gerekirken low ayarlarda bile 50fps alıyorum bunun nedeni nedir?
İmzamdaki sistemi kullanıyorum.
Bende rxyen 5 4500 rx 6500 xt var ben süper çözünürlükle oynuyorum yani 1700 990 mi ne oluyor çözünürlükte bazen 70 çıkıyor bazen 40 a iniyor ama güzel oyun yani kamyon falan sürdüm bence kasıyor yani ama oyunun sorunu dur yani çünkü sonuçta gt 1030 değil bu

Kusura bakma, 12 aklıma gelmedi bi an pek kullanan olmadığından, belirtmek istediğim 8gb ram kesinlikle yetmiyor bu oyuna, hele arkada 1-2 uygulama açık oynanıyorsa en stabil performans için 16gb şart ama evet 12 ile de oynanabilir 🙏
8 yetmez orası doğru.

FSR oyunu bulanıklaştırıyor bende. Sende olmuyor mu? Kapatınca daha net oluyor.
bende olmadı ya bulanıklık kalitesini ultraya çek bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 GB ram ile yukarıda attığım ayarlarla sıfır Drop akıyorum.
kardeşim sistemim belki seninkinden iyidir ama bende oluyor 2080 ti kullanan arkadasımdada oluyor oyunda genel bir sorun var arkadaş listesini bile bazen açmıyor oyun yani düzelmesi gereken çok şey var insanları buraya yönlendirmek istiyorlarsa hızlı olacaklar yoksa tekrar 1 e kayar insanlar.

1668789828565.png

Kalite bu şekilde
1668789884406.png

ayar da böyle

Ekler

• 1668789884217.png
    1668789884217.png
    496 KB · Hit: 71
Ben 8GB Ram ile oynuyorum imzadaki sistem ile gayet akıcı ve yüksek ayarlarda.

Vallahi akıcılık konusunda akıcı kardeşim kimse degil demiyor ama uçaktayken anlık 120 fps den 10 yada 20 ye düşüyor donuyor sonra atlarkende aynısını yapıyor bunu neden yapıyor bilmiyorum ama bence sorunları var oyunun ayrıca silah konusunda bir an önce plunder felan gelmesi lazım silah kasmak için millet fullemiş multiplayerde karşımıza gelince bir şey yapamıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,814
Üyeler
190,274
Son üye
pacmanizer
Geri