Yardım warzone goruntu hatası

Reaksiyon skoru
61
Call Of Duty : Warzone oynarken gorüntümde bozulma yaşıyorum bir süreden sonra kapat aç yapınca geçiyor fakat bazen tekrar yaşanıyor
sistemim :
GTX 1060 6gb gaming x EkranKartı
16gb 3000mhz ram
Ryzen 5 1600 işlemci
b450m-k anakart
Ayarları değiştirdim farklı şeyler denedim fakat bir çozüme ulaşamadım bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba

adsiz1-png.535289

Sistemde bir sıkıntı var çok rahat oynatması lazım ama harita renderlanmamış genelde düşük PC ler yapar bunu zorlandığı zaman. ram kullanımı ve CPU kullanımı ne durumda sistem soğuk çalışıyor mu veya depolama alanınız çok mu dolu. Bunlara bir bakın her şey yolundaysa oyun ile alakalı bir sorun olabilir

ekran kartı driver güncelmi. birde geforce experience ta oyunu optimize ederek deneyin.

Sistemde bir sıkıntı var çok rahat oynatması lazım ama harita renderlanmamış genelde düşük PC ler yapar bunu zorlandığı zaman. ram kullanımı ve CPU kullanımı ne durumda sistem soğuk çalışıyor mu veya depolama alanınız çok mu dolu. Bunlara bir bakın her şey yolundaysa oyun ile alakalı bir sorun olabilir
Sol üstte gorünüyor olması lazım teknik detaylar pek bilmiyorum ben o kısımları fakat

16 gb ram yazmıssınız sistem ramleri görüyormu. kontrol edin. bütün driverlar güncelmi. sistem ısı değerlerinide kontrol etmeniz lazım

16 gb ram yazmıssınız sistem ramleri görüyormu. kontrol edin. bütün driverlar güncelmi. sistem ısı değerlerinide kontrol etmeniz lazım
Sol üstte ram kullanımı yazıyor aynı zamanda ısı değerleri de yazıyor

Geri