ayrı ayrı sürücü deniyorum 25.6.1 en iyisi dedim o da hata verdi beta sürüm var en son 25.10 zaten onda başladı hata şimdi de 25.6.3 deniyorum yüklüyor şuan çok tilt etti insanı bi warzone oynayacagız şurda bir de oyuna başlarken sürekli safe mode hatası var hata mı oyun başlarken bir uyarı mı anlamış değilim 25.6.1 sürücüsünde yüklediğim gece biraz oynadım sıkıntı olmadı sabah girdim bu sefer dirext crash verdi sonra dxd11 koduyla actım biraz oynattı sonra yine driver hata verdi ekran kartı yazılımı sıkınıtılı gibi şimdi deneyeceğim 25.6.3 driverı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam internetim şuanlık çok yavaş 2.5 mb saniyede ızdırap çektim inene kadar 80 gb oyunu indir oyun içi 75 gb indir dosyaları doğrulama yaptım sıkıntı çıkmadı ama steamde mi problem oldugunu düşünüyorsun
Steamde problem yokturda bazen bazi oyunlar ornek veriyorum Warzone veya Apex ilk ciktilari zaman kendi launherlarinda daha yuksek performans veriyordu ben warzonedan emekli oldum ama ilk ciktiginda 3 sezon oynadim o zamanlar hatta performans kiyasi yapiliyordu kendi launcher yani battle.net daha iyidi mesela belki farkli problem vardir o yuzden dedim.
Suan steamden oynuyorum arada bir ama sorun yok fakat sizde olabilir bu yani degiskenlik gosterebilir.
Steamde problem yokturda bazen bazi oyunlar ornek veriyorum Warzone veya Apex ilk ciktilari zaman kendi launherlarinda daha yuksek performans veriyordu ben warzonedan emekli oldum ama ilk ciktiginda 3 sezon oynadim o zamanlar hatta performans kiyasi yapiliyordu kendi launcher yani battle.net daha iyidi mesela belki farkli problem vardir o yuzden dedim.
Suan steamden oynuyorum arada bir ama sorun yok fakat sizde olabilir bu yani degiskenlik gosterebilir.
Hocam birebir aynı problem yaşandı.1 oyun arıza veriyor 1 oyun oynanıyor.İnternette olan bütün çözümler denendi ve hiç biri çözüm sağlamadı.Garantiye gönderin derim,işlemci ve ram değişimi sonrası sorunsuz oynanıyor şuan.