Wasping wasp.exe virüsü

Reaksiyon skoru
79
Arkadaşlar son zamanlarda bilgisayarımı son derece rahatsız eden bir sorun var. Oyun oynarken bir anda drop ve kasmalar yaşıyorum. Görev yöneticisine baktığımda belirsiz programların çalıştığını görüyorum. Resimdeki dışında ''Wasping Wasp.exe''adlı program da çıkıyor karşıma. Çözümün birkaç virüs programıyla taratmak olduğunu söylediler başka forumlarda ama hiçbir işe yaramadı. Kaynağı büyük ihtimalle korsan oyun indirmek. Çözümü nedir?

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    46.2 KB · Hit: 73
  • resim_2021-05-25_155545.png
    resim_2021-05-25_155545.png
    49.3 KB · Hit: 55
Arkadaşlar son zamanlarda bilgisayarımı son derece rahatsız eden bir sorun var. Oyun oynarken bir anda drop ve kasmalar yaşıyorum. Görev yöneticisine baktığımda belirsiz programların çalıştığını görüyorum. Resimdeki dışında ''Wasping Wasp.exe''adlı program da çıkıyor karşıma. Çözümün birkaç virüs programıyla taratmak olduğunu söylediler başka forumlarda ama hiçbir işe yaramadı. Kaynağı büyük ihtimalle korsan oyun indirmek. Çözümü nedir?
format at veya kasper sky ile tarat işe yarar korsan indirdiğin zaman taratacaksın bro kurmadan

"https://www.kaspersky.com.tr/home-s...w9i_NnfACIvYJW6E994HsAgVR7E7Ek2oaAnL_EALw_wcB"
Burdan 30 günlük deneme sürümünü elde edin ve "tam tarama" yapın.

Geçen sefer de taratmıştım ama tekrar deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri