Neler Yeni

Yardım Beyler bi yardım edin Watch dogs 2 açılmıyor

Emir20181

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
Ubisoftdan Watch dogs 2 ye giriyorum yükleniyor diyor ama biraz sonra Ubisofta atıyor geri neden yardım ederseniz sevinirim

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ortak hesap mı

EmreE38

80+ Silver
Ubisoftdan Watch dogs 2 ye giriyorum yükleniyor diyor ama biraz sonra Ubisofta atıyor geri neden yardım ederseniz sevinirim
Dosya doğrula önceden açılıyordumu şimdi açılmıyor yoksa yeni mi yükledin

WhoCares

80+ Gold
2 kere foto gidip geliyor sonra Ubisofta atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun başlatılamadı hatası
masaüstüne oyunun kısayolunu gönder daha sonrasında sonuna şu komut satırını ekle -eac_launcher böyle dene bakalım bendede oluyordu aynı sorun birde oyun klasörunde easy anticheat programı olucak ordan watch dogs 2 yi seçip onayla

Emir20181

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
masaüstüne oyunun kısayolunu gönder daha sonrasında sonuna şu komut satırını ekle -eac_launcher böyle dene bakalım bendede oluyordu aynı sorun birde oyun klasörunde easy anticheat programı olucak ordan watch dogs 2 yi seçip onayla
Ben yazmıştım onu Ubisoft oyun ayarlarına bide masaüstüne yazayım oyunun isminin yanına

Drıverlnit ertır:8 yazıyor

WhoCares

80+ Gold
Ben yazmıştım onu Ubisoft oyun ayarlarına bide masaüstüne yazayım oyunun isminin yanına

Drıverlnit ertır:8 yazıyor
o hatayı bilmiyorum karşılaşmadım ama benim dediğim launcherda bekliyor oyuna girmeden masaüstüne atiyordu üste yazdığım ile sorunu çözdüm muhtemelen senin driver problemi olabilir

Emir20181

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir
o hatayı bilmiyorum karşılaşmadım ama benim dediğim launcherda bekliyor oyuna girmeden masaüstüne atiyordu üste yazdığım ile sorunu çözdüm muhtemelen senin driver problemi olabilir
Driverlar güncel ama anlamadım önceden açıyordu

Top Bottom