Dosya doğrula önceden açılıyordumu şimdi açılmıyor yoksa yeni mi yükledinUbisoftdan Watch dogs 2 ye giriyorum yükleniyor diyor ama biraz sonra Ubisofta atıyor geri neden yardım ederseniz sevinirim
masaüstüne oyunun kısayolunu gönder daha sonrasında sonuna şu komut satırını ekle -eac_launcher böyle dene bakalım bendede oluyordu aynı sorun birde oyun klasörunde easy anticheat programı olucak ordan watch dogs 2 yi seçip onayla2 kere foto gidip geliyor sonra Ubisofta atıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun başlatılamadı hatası
Ben yazmıştım onu Ubisoft oyun ayarlarına bide masaüstüne yazayım oyunun isminin yanınamasaüstüne oyunun kısayolunu gönder daha sonrasında sonuna şu komut satırını ekle -eac_launcher böyle dene bakalım bendede oluyordu aynı sorun birde oyun klasörunde easy anticheat programı olucak ordan watch dogs 2 yi seçip onayla
Drıverlnit ertır:8 yazıyormasaüstüne oyunun kısayolunu gönder daha sonrasında sonuna şu komut satırını ekle -eac_launcher böyle dene bakalım bendede oluyordu aynı sorun birde oyun klasörunde easy anticheat programı olucak ordan watch dogs 2 yi seçip onayla
o hatayı bilmiyorum karşılaşmadım ama benim dediğim launcherda bekliyor oyuna girmeden masaüstüne atiyordu üste yazdığım ile sorunu çözdüm muhtemelen senin driver problemi olabilirBen yazmıştım onu Ubisoft oyun ayarlarına bide masaüstüne yazayım oyunun isminin yanına
Mesaj otomatik birleştirildi:
Drıverlnit ertır:8 yazıyor
Driverlar güncel ama anlamadım önceden açıyorduo hatayı bilmiyorum karşılaşmadım ama benim dediğim launcherda bekliyor oyuna girmeden masaüstüne atiyordu üste yazdığım ile sorunu çözdüm muhtemelen senin driver problemi olabilir