rezYapılması gereken yapılması gereken her şeyi yapmıştım neden eklenmemiş olabilir
Ubisoft forward sitesine giriş yapınca geliyor.Yapılması gereken yapılması gereken her şeyi yapmıştım neden eklenmemiş olabilir
Ben de hepsini yaptım çok kısa süre içerisinde oyununuz eklenecektir dedi 10 saat geçti hâlâ vermediler.Yapılması gereken yapılması gereken her şeyi yapmıştım neden eklenmemiş olabilir
peki arkadaşlar wd2 oynanır mı?Öncelikle bir UPlay hesabınızın olması şart. Eğer bir UPlay hesabına sahip değilseniz Ubisoft'un sitesine girip, UPlay hesabı edinin.
-Daha sonra register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/en-GB adresinden Register deyin ve gelen sayfaya UPlay hesabınızla giriş yapın.
-Watch Dogs 2 kütüphanenize eklenmiş olacak.
-Daha sonra UPlay kütüphanenizden Watch Dogs 2'yi kontrol edin. Zira oyun kütüphaneye hemen eklenmeyebiliyor. Ancak 24 saat içinde oyunu kütüphanenizde görmeniz gerek.
-Tüm bu işlemleri yaptıysanız oyunu indirerek, Watch Dogs 2'yi oynayabilirsiniz.
Bence oynanır denemekten zarar gelmez.peki arkadaşlar wd2 oynanır mı?
Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis mobilden kütüphaneme nası bakabilirimÖncelikle bir UPlay hesabınızın olması şart. Eğer bir UPlay hesabına sahip değilseniz Ubisoft'un sitesine girip, UPlay hesabı edinin.
-Daha sonra register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/en-GB adresinden Register deyin ve gelen sayfaya UPlay hesabınızla giriş yapın.
-Watch Dogs 2 kütüphanenize eklenmiş olacak.
-Daha sonra UPlay kütüphanenizden Watch Dogs 2'yi kontrol edin. Zira oyun kütüphaneye hemen eklenmeyebiliyor. Ancak 24 saat içinde oyunu kütüphanenizde görmeniz gerek.
-Tüm bu işlemleri yaptıysanız oyunu indirerek, Watch Dogs 2'yi oynayabilirsiniz.
Chrome uplay hesabına giriş yapReis mobilden kütüphaneme nası bakabilirim