AlpBeyk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 460
Olabilir tam hatırlamıyorumHatırladığım kadarıyla ikinci oyun bedava verilmişti hocam.
Olabilir tam hatırlamıyorumHatırladığım kadarıyla ikinci oyun bedava verilmişti hocam.
40 saat oynamıştım güzel oyun.Merhabalar, oyun Epic Games'te %85 indirime girmiş. Deluxe Edition ise 47 TL. İndirim 28.03.2024 saat 18:00'da bitiyor.
Bedava verseler oynamam bu oyunuBeleşe aldım lan! Epic ödülüm mü ne varmış 58₺. Beleşe getirdim. İyi yaptım heralde.
Yapma yaBedava verseler oynamam bu oyunu
Cips alın bunu alcağınıza o kadar kötü oyun ki illa watchdogs alacağım diyorsanız wd 2 al geç yaniMerhabalar, oyun Epic Games'te %85 indirime girmiş. Deluxe Edition ise 47 TL. İndirim 28.03.2024 saat 18:00'da bitiyor.
WD1, WD2 var bende. Bir tek bu yoktu. Neyse ya 40₺ çok bir şey değil. Üzülmedim.Cips alın bunu alcağınıza o kadar kötü oyun ki illa watchdogs alacağım diyorsanız wd 2 al geç yani
Sorun yok ama oyun kötü yanı onu demek istedimWD1, WD2 var bende. Bir tek bu yoktu. Neyse ya 40₺ çok bir şey değil. Üzülmedim.
bende suan 2 yı oynuyorum oyun beles 2 ekmek parası ama almadımSorun yok ama oyun kötü yanı onu demek istedim
anladığım kadarıyla her silah için ayrı karakterin görevini yapmak gerekiyormus ve başka karaktere geçince sıfırlanıyormusMerhabalar, oyun Epic Games'te %85 indirime girmiş. Deluxe Edition ise 47 TL. İndirim 28.03.2024 saat 18:00'da bitiyor.
Hocam Enis Kirazoğlu'nun eleştiri videosunu izledim. Oyundan soğuttu herif yaanladığım kadarıyla her silah için ayrı karakterin görevini yapmak gerekiyormus ve başka karaktere geçince sıfırlanıyormus