T.P.G.
80+ Titanium
Bizim economy bakanı diyor bunu. Dolarla ne işiniz var diye.Hahahahahhahaha ben euro aliyorum
Bizim economy bakanı diyor bunu. Dolarla ne işiniz var diye.Hahahahahhahaha ben euro aliyorum
Napim. Ay sonu adam bana euro veriyorsa. Elimde degil. Kader !!!Kardeşim dolar euro kullanmayın sizde oldu bitti işte aaa
Off stock 2021 kadar3080 alacağızda stokta yokki ya oyunuda beleşe getirecektik de zor gibi gçörünüyor
Hee alınır o zaman699,99tl
Şimdi 3080 alacak adam 700tl de verir herhalde (TR nin %90 ı korsan oynayacak)Hee alınır o zaman
Abi sende türk lirası iste adamdan deki benim maaş olmak turkish liras are you okay ? de anlarNapim. Ay sonu adam bana euro veriyorsa. Elimde degil. Kader !!!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Off stock 2021 kadar
How much TL?Abi sende türk lirası iste adamdan deki benim maaş olmak turkish liras are you okay ? de anlar
Korsan dışında çare kalmadı yani karşı bile olsam oyun güzel puan almışsa ve alacak durum yoksa aç bakem ordan torrenten ama şimdi korsan oynıyanlarda haklı aşırı pahalı oldu oyunlarŞimdi 3080 alacak adam 700tl de verir herhalde (TR nin %90 ı korsan oynayacak)
Ben birsey demem kader ani yasiyorum ve böyle birakirim. Hani derler ja kismet ve allah daha cok versin. Hayirlisi olsun veya Insallah masallah. O durumlar yani bi yüzük var. Bizdede euro olsunAbi sende türk lirası iste adamdan deki benim maaş olmak turkish liras are you okay ? de anlar
More 30k az.How much TL?
Ee, 30K
Ben korsan oynamam aga, çok zorda kalırsam oynsr sonra format atarım ama oynamamKorsan dışında çare kalmadı yani karşı bile olsam oyun güzel puan almışsa ve alacak durum yoksa aç bakem ordan torrenten ama şimdi korsan oynıyanlarda haklı aşırı pahalı oldu oyunlar
Yıllık değil reis. Aylık buBen birsey demem kader ani yasiyorum ve böyle birakirim. Hani derler ja kismet ve allah daha cok versin. Hayirlisi olsun veya Insallah masallah. O durumlar yani bi yüzük var. Bizdede euro olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
More 30k az.